Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik tedavi görüyorum. Belediyede işe girebilir miyim?

cengizoztur

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Herkese iyi akşamlar ben askerden uyum bozukluğu sebebiyle muaf oldum şuanda da paxera faverin ve oferta kullanıyorum büyükşehir belediyesi fen İşleri saha destek işçisi olarak girmek istiyorum acaba bu durumda sağlık raporu almam da bi sıkıntı teşkil edermi yani belediyelerde antidepresan kullanan kişiler çalışabilir mi?
@OturanBoğa
@OğuzHan112

engelli raporu alırsan engelli kadrosundan girersin engelli raporu almazsan normal kadrodan girersin yani bu durumda sadece ilaç kullanman sağlam raporu almana engel değildir ancak psikiyatri bir ruhsal hastalığın var mı diye soracak olursa yok diyeceksin

Son düzenleme:
@cengizoztur, hocam e nabızdan sen izin verirsen görebiliyor doktorlar kitlersen baksa da göremezler

@cengizoztur, yani görürse diyorsun en fazla raporuna kullandığın ilaçları yazar ama sürekli ve raporlu kullanmıyorsan onu da yazamaz özel hastaneye başvur daha rahat alırsın sağlam raporunu

İş formunda engel in var mı diye hep bölüm olur.Şahsen sahtecilik olmasın diye ben doğrusunu yazıyorum oraya.

@NewDay, tamam ama arkadaşın engelli raporu yok ki resmi olarak engelsiz yani sağlam

Parmağı olmayan öğretmen varmış.Bunu ben çalışabilir miyim diyince söylediler.Anti depresanda aile hekimi olur bir doktor raporunda çalışabilir verilebilir.
@Sarman , etik olarak söylemezsem bana döner mi diye soruyor bence.O yüzden söyledim.

@NewDay, size bir lafım yok da bu devleti anlamak mümkün değil sanki öğretmen değil de yarış atı veya kendine köle seçiyor sadece bir veya birkaç parmağı olmayan biri bence sapasağlamdır neredeyse tırnağı yenmiş diye memur yapmayacaklar fesupanallah

@Sarman ilaçlar normal reçeteli ve raporlu ne yazık kı özelden de alınmıyor belediyenin kendi doktoru varmış

Üst Alt