Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik teşhis ile rapor aldım. Ehliyetim iptal olur mu?

Mustafa788

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
25
Arkadaşlar ilginç bir okadar zor bi sorum var psikiyatri den yüzde 40 raporum var atipik psikoz ve bipolar katogerisinde teşhisim var bazı makalelerde duygusal işaretli olan raporlarda ehliyet alamaz gibi bir ibare var ruhsal ve duygusal olarak işaretli raporda ehliyeti özel hastaneden rapor çıkarmadan önce almıştım iptali söz konusu olurmu

Ehliyet yenileme zamanı geldiğinde hastaneye gönderiyorlar eğer orada gözükür se psikiyatriye sevk ederler şizofrenler e ehliyet pek vermiyorlar aynı sıkıntı bende de var ehliyet yenileme zamanım geldi gitmiyorum çünkü iptal olacak silahlı güvenlik kartımi şizofreni den dolayi iptal ettiler doktor kanaatine bağlı doktoruna bi konuş istersen belki kontrol şartıyla müsade edebilirler net bi şekilde belli olmuyor bu isler

Şamil67

Sıkıntı olacağını zannetmiyorum çünkü raporum süreli 5 yıl geçerliliği var ehliyetim yeni rapor bitimine denk geliyo 🤣

Üst Alt