Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik teşhislerim %40 oranlı rapor almamı sağlar mı?

fatmakaya_

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
İyi akşamlar, bir sorum olacaktı,9 yıldı psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum,çok fazla doktor degistirdigim için rahatsızlığına hep depresyon dendi,iki yıl önce psikiyatri profesörüne gittim tıp fakültesinde okb, anksiyete bozukluğu,organik anksiyete bozukluğu teshisleri kondu.Lustral special 200 mg, duxet 90 mg, modiwake 200 mg, invega, 6 mg, abizol 5 mg düzenli olarak kullanıyorum, beyninde de sağ frontal lobda en büyüğü 3 mm çapında bir kaç tane modüler lezyon çıktı, ayrıca hipertansiyon rahatsızlığım da var, acaba heyet raporu çıkar mı bana, pek çalışamıyorum, sigorta günüm bile çok az.

fatmagul_ geçmiş olsun psikiyatri den OKB en az %40 oran alırsın.ilk raporda 1 yıl süreli çıkar muhtemelen.heyete girmeden önce kullandığın ilac raporlarının çıktısını yanında götür.Dokturundan durum bildirim raporu ala bilirsen al heyette psikiyatri bölüm dokturuna göster.

Fenerliyizz teşekkürler, acaba gittiğim profösore sorsam rapor durumunu cevap verirmi ki, çıkıp çıkmayacağını

Son düzenleme:
fatmagul_ tabiki bilgilendirme yapar.şubat 2019 hastalık listesine göz atarsan az çok sende fikir sahibi olursun.Obresif kompresif bozuklugu (OKB) TEDAVI iken kısmen düzelen %40 zaten hastalığınız bu tanı konmuşsa akacağını en düşük oran psikiyatri den sadece %40 dır.Dedigim gibi doktorunuzun durum bildirim raporu isteyin. Heyete girdiğinizde psikiyatri dokturuna gösterin

shuyako çıkar ikinci raporda tahmini 2 yıl, sonra 5yıl şayet süreli verirse.Belkide süresiz cıkar bu durum değişkenlik gösterebilir heyetteki değerlendirme görüş önemli

Heyet raporu

İyi günler , bugün sağlık kurulunda heyete girecektim ,okb, anksiyete bozukluğu ve hipertansiyon rahatsızlıklarım var ,2020 de de rapor icin basvurmustumo zaman yineleyen depresif bozukluk teşhisim vardı ,tedavide yeniydim,oran 0 vermişlerdi. Bugün de tek hekim durum bildirir raporu yazıldı sağlık kuruluna sevki uygundur diye,9 Kasıma gün verdiler o zaman heyete gireceğim ,okb tedavisi için lustral special,abizol invega duxet modiwake ilaçlarını kullanıyorum sürekli, hipertansiyondan da iki ilaç kullanıyorum , acaba 9 Kasım'da sağlık kurulundan yuzde kaç oran verirler, nasıl bir yol izlemeliyim

OKB tanısı ne zaman koyuldu ?
1 yıldan fazlaysa OKB den %40 alırsınız,yüksek tansiyondan %10 alırsınız.40+10=%46
fatmakaya_

Aslında okb bende küçüklüğümden beri var, baba tarafimda genetik bu hastalık 2021 kondu ilk, 19 yaşında da kullanıyordum okb ilaçları sonra bıraktım,2013 te tekrar doktora gittim ,okb de Haziran 2021 de konuldu teşhis

Teşekkürler cevabınız için

Heyet raporu

İyi günler, bana yeni yüzde 46 oranında heyet raporu verildi,bir yıl süreli, işkura bilgilerimi girerken geçici engel mi yoksa kalıcı engel mi kısmını isaretleyecegim, raporda süreğen kronik yazıyor rahatsızlik, bir de bir yıl boyunca sürekli raporu olanların yararlandigi haklardan yararlanabilir miyim mesela otobüse binmek gibi, ekpssye girmek gibi

Bu raporunuzda belediye otobüsleri tranvay metrolardan faydalanabilirsiniz

Üst Alt