Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrist raporu alınabilecek hastane önerebilir misiniz?

hintli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba istanbul avrupa yakasında yaşıyorum daha önce manik depresifle ilgili tedavi gördüm şu arada psikolojim hiç iyi değil sürekli ağlıyorum dikkat dağınıklığı yaşıyorum en önemlisi çalışamıyorum çapa tıp fakültesinde doktora gittim konuyu anlattım iznim olmadığını işte sorun yaşadığımı fakat rapor vermedi ve ben bu gidişle işten atılacağım.Bu konuda bildiğiniz bana yardımcı olabilecek 1 ay kadar bile olsa rapor verebilecek bir hastane var mıdır

Geçmişler olsun öncelikle.Yanlış bilmiyorsam 1 aylık raporu tek hekim veremiyor.en az 3 uzman imzası gerekiyor.

İSTANBUL'da varmı bilmiyorum ama ANKARA HACETTEPE Hastanesi ile bi iletişim kur istersen orda bulabilirsin diye umut ediyorum..

ilk etapta 10 gün artı 10 bile yapsam yeter hiç uyuyamıyorum halim yok dolayısıyla işe zerre odaklanamıyorum ve elimde rapor olmadığı için devamsızlıkta yapamıyorum yoksa devamsızlıktan çıkışımı yapacaklar ama bu gidişle de performanstan dolayı işten atacaklar istanbulda çapa tıp fakültesi bu konuda hiç yardımcı olmadı ne yapacağımı bilemiyorum

Üst Alt