Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriste istediğim ilacı yazdırabilir miyim?

samedo99

Aktif Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
222
Arkadaşlar merhaba uzun yılladir tedavi görüyorum kronik rahatsizligim var rahatsizligimdan dolayı çok ağrılarım oluyor arkadaşım epilespsi hastası onun bir ilacını ağrılarım için kullanmıştım iyi geldi bu ilaçtan bende yazdirabilir miyim ? ancak bu tür ilaclar torbacilarin eline dustgunu öğrendim doktora söylesem yanlış anlar mı cekiniyorum aciksacasi bilen biri cevaplarsa sevinirm.tesekkurler

samedo99
Hekim uygun görürse yazar,uygun görmezse yazmaz,.
Söz ettiğin"Gabapentin"yada"pregabalin"sanırım...

Ne alaka .

Doktor değilim,
Bilgi sahibi olmak için duvarda asılı bir kağıt parcasına ihtiyacım yok.okumak yeterli oluyor...

samedo99
yetki onlarda kardeşim bende biliyorum senin gibi dediginiz ilaç norapatide kullanılıyor

Arkadaşlar doktor sizin tedavinize göre ilaç yazar tabiki de doğru olanda budur geçen ay uyanıyorum diye ilaç yazdı çok ağır geldi mesela diğer ilaçlarla en iyisi doktora sorun bunu nasıl ilaç bize yan etki yaptığını düşündüğümüzde söyleyip dozunu düşürüyorsa veya yükseltiyor sa bunun kararını da doktor verir saygıyla 🙏

samedo99 Muayenehaneci Psikiyatristler bahsettiğin yeşil reçeteli ilaçları yazmakta daha istekli ve elverişli olabiliyorlar.

samedo99

500-750tl. arası muayene ücreti ödemen gereken bir ayağı üniversitede bir ayağı üniversite dışındaki özel muayenehanede olan doç. yada prof. ünvanlı şahısları kastediyorum.

Psikiyatri doktorum günü geldikçe XANAX yazıyor Adamdan Allah razı olsun Hakkını ödeyemem

Üst Alt