Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatristinizin tutarsız tavsiyeleri ile karşılaştınız mı?

osmangazi

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
331
Yeni evlendiğimde eşimle sürekli gittiğimiz doktora gittik. O zaman çocuk düşünüyor musunuz demişti. Evet deyince çocuk yapmayın demişti.

Aynı doktora yıllar sonra gidince çocuğunuz olmuyorsa tedavinizi olun demişti.

Otomobil almıştım. Aynı doktora gittim. Araba kullanma dedi.

Arabayı sattıktan sonra yine aynı doktora gittim. Babamın araba kullanmasından korkuyorum deyince sen kullan demişti.

Mesele çocuk ya da araba olmadığını sadece benim tepkimi izlediğini biraz geç anladım.

Sizin de doktorunuzun böyle tutarsız tavsiyelerini yazar mısınız?

Evet, aslında tepkimizi gözlüyorlar, belki de biz ne kadar tutarlıyız diye gözlem yapıyorlardır. Belki de hastaya özel muamelede bulunuyor da olabilirler. Şu şekilde: Durumunuz nasılsa (iyiye doğru mu evriliyor, yoksa kötüye doğru mu) ona göre tavsiyelerde bulunuyor. Bir de karşıdaki kişi de insan, belli bir tutarsızlıkları olabilir bazen. Çok hastaya bakıyorlar. Bu da benim görüşüm.

Ama ben tutarsızlık yapıp yapmadıklarını fark edemedim çünkü hafızam çok kötüdür. Sabah ne yediğimi hatırlamam. :(

İnvega içmediğimi söylediğim halde ilaç raporuna yine ekledi. Belki bana güvenmiyordur bilemedim.

Sadece psikiyatri ile alakalı değil. Psikiyatri dışında Birçok doktorun birçok kez tutarsızlığına şahit oldum. Birisi tutarliligimizi kontrol ediyorlar demiş de. Öyle değil. Her şeyden de bir şey çıkarmayın. Adamlara dün yedikleri yemeği sor. Hatırlamazlar bence...

doktor bana randevu almadan gel dedi gittim ben seni çağırdım mı dedi niye geldin dedi

Ben aynı doktoru bi daha bulamadığım için tutarsız olup olmadıklarını da bilmiyorum

Üst Alt