Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoloji ile ilgili kitaplar önerir misiniz?

Konular
33
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar psikoloji ile ilgili kitaplar önerir misiniz? En temelden okumaya başlamak istiyorum. Psikiyatri kitapları istemiyorum. Psikolojiyi öğrenmek isteyenler için temel bilgiler içerecek kitaplar istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Yaşamak Sevmek ve Öğrenmek Leo Busgalia'nın sürükleyici bir kitap

Kardeşim o yazara baktım da pek içimi açmadı. Başka önerebileceğin yazar var mı? Veya başka önerecek olan var mı? Yine de teşekkür ederim...

Kay Redfield Jamison 'Durulmayan Bir Kafa'

O kitabı okumuştum kardeşim.. O sıra kitabın yazarıyla aynı tanıdaydı rahatsızlığım. Fakat sonra değişti tanı. Teşekkür ederim yine de.

nevzat tarhan toplum psikolojisi bitiriyim yollayabilirim edinemezsen

Ahmedkilicc tamam kardeşim ben bir bakıyım önce. Peki nasıl bir kitap? Temel oluşturmak için iyi midir?
Ahmedkilicc bende Nevzat Tarhan'ın ''Psikolojik Savaş'' isimli kitabı var. Sanırım ilk etapta bunu okumak doğru olmaz..

Alfred Adler ile başlamaya karar verdim. Daha sonra Nevzat Tarhan ile devam edeceğim. Teşekkürler ilginiz için.

mrb . Kitaplardan ve yazarlardan Doğan CÜCELOĞLU ve Üstün DÖKMEN nin bütün kitaplarını öneririm .

Erich FROMM - Özgürlükten Kaçış olabilir

Önerilerinizi dikkate alacağım. Şu anda Nietzsche'den "Böyle Buyurdu Zerdüşt"ü okuyorum. Daha sonra bakacağım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

PSY-Q diye bir kitap var
yazarı BEN AMBRIDGE
piskolojik durumunuz hakkında size bilgi veren çeşitli testler içeriyor.
okunabilir.

Veronika ölmek istiyor..Bu kitabı mutlaka oku..

Kuran da psikolojinin temellerini bulabilirsiniz. İnsanı tanımanın en iyi yolu Kuran okumaktır...

Üst Alt