Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojiden hava değişimi aldım. Bu süreyi uzatmak ve çürük raporu almak istiyorum.?

A111

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
psikolojiden 1 ay hava değişimi aldım ama bana memleketinde askeri hastaneden raporunu uzatabilirsin dedi komutanlarım bunu nasıl yapacağım ve çürük almak istiyorum nasıl yapacağım

çürük raporu alırsan eğer iş konusunda çok büyük sıkıntılar yaşarsın alma bence

nie neden alıyon ki cokmu etkiliyo eğer engel olmuyosa bnce yap askerliğini

Prosedür nasıldır bilmiyorum ama... Askeri hastane uzatmak için rapor vermiyor mu? Verilen raporu hastane kendisi birliğinize gönderecektir. Ayrıca siz de kargo ile birliğinize gönderebilirsiniz.

bugün ankara gataya psikiyatri bölümüne sevk etti adanadaki askeri hastane orada ne yapacağım ne olacak hakkında bişey bilmiyorum 1 aylık raporu onaylatmak için gitmiştim kritik durumun var onlar karar verecek dediler

arkadaslar ben amasya da askerlik yapmakdayım . benm ciddi ailevi problemlerim var . ailevi problemlerden dolayı izne gittim daha 4 aylık askerken .4 gun geldm hatta iznim bitti. komutanlarım durumumu bildigi için RDM ye yolladı . ailevi problemlerim ciiddi oldugu icin ilk randevu verdler sonra randevuya 3 4 gun kala bdaha rdmye gttm. durumumu anlattım ve rdm sarı bi zarfa bişeyler yazdı revire imzalat dedi .. galiba hastaneye yolluyo . hava değişimi verirler mi napmalıyım bana yardımcı olurmusunuz

Bu konuda benzer deneyimi olan arkadaşlar yazarsa herkes için bilgilendirici olur

Askerim F29 organik olmayan psikoz tanisiyla toplam 6 ay 15 gün hava degisimi verdiler eylul 2014 te.biticek hava degisimi sonunda elverissiz raporu verirler mi?

düzeldiysen vermezler.psikoz geçici bişeydir.düzelmediysen durumun aynıysa zaten vercekleri kadar hava değşimi vermişler, çürüğe ayırırlar yada pembe tezkere verirler.

21 havadeğisimi aldim curuk alirmiyim

bana biri yardimci olsun lutfen askerdeyken aylevi
sorunlarim vardi bunu psikiyatri dokturuna söyledim ama bana ilac verdi aradan 10 gun geçmedi babam intihar eti piskolojim tamamen bozuldu simdi bana gatadan f43.2 uyumbozukluğu verip
21 gun hava deyisimine gonderiler bide inzar yaziyor hava deyisimi bitiminde askerlik issevsizlik formu askerlik yapıp yapmayavcami
kita anket formu istediler

Üst Alt