Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik belirtileri başkalarından duyup askerlikten kurtulmaya çalışanlar..?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
arkadaşlar biliniyorki bazı şerefsizler psikiyatriyi puan ekletme olarak care görüyorlar onun icin sagdan soldan internetten bilgileri alıp doktora anlatan bi sürü tip var burdan sizlere sesleniyorum bu bilgilerin ayrıntısını lütfen paylaşmayın internette görüp belirtileri paylaşanları cok iyi biliyo doktorlar eger sizin ayrıntılarınızı kaparlarsa doktoru kandırma ihtimalleri 100 de10 gercek hastaların ayrıntıları telefonla paylaşsınlar

kardeşim git dene, ben şizofreniyim de mesela, doktor hemen sana inanmaz ki, o kadar basit mi sandın

3 ay önce ilaç tedavisi ile başlatacak ve gerçekten hasta değilsen doktorun verdikleri ilaçlar kesinlikle tehlikeli olacaktır çünkü sağlığına zararlı
3 ay sonra baktın düzelmiyorsun 550 adet soru olan bir test veriyor bunu çözmeni istiyor, bu sorular sürekli tekrarlı ve seni düşürmeye meyilli sorular yani gerçekten hasta değilsen o soru tekrarlarının başlığı değişiyor, içeriği değişik gibi görünüyor ama aslında bir sayfa önceki sorula paralel, sen hasta değilsen zaten o sorulara hep farklı cevaplar veriyorsun
bu test sonucunda gerçekten doktorun koyduğu teşhis çıkmışsa tekrar 3 ay kontrollü ilaç vermeye ve dozlarını iki katı artırmaya başlayacak
ilaçlar şizofrenik ilaçları kast ediyorum (pskiyatri ilaçların bence hepsi aynı) çok ağır ve aşırı kilo aldırıyor, kara ciğer yağlanması yaptığı için aşırı zarar veriyor

sonra yine düzelmediğini fark ederse, hastaneye yatışını veriyor 3 ay boyunca hem ilaç hem iğne hem de gözetim altında oluyorsun
şahsen benim yattığım yer hapishaneden beterdi, telefon bile vermiyorlardı, kendimi suçlu gibi hissediyordum
eğer 3 ay boyunca gözetimler denetimler ilaçlar ve iğnelere rağmen düzelmemişsen doktor, yeşil reçete yazıp seni gönderiyor 3 ay sonra tekrar gel diyor, (kendini kötü hissedersen istediğin zaman gel diyor)
3 aylık ilaçlarını aldıktan sonra tekrar gidiyorsun, bakıyor durumuna eğer şayet aynı isen
bu sefer beyin rötgenini çekelim diyor, gidip çekiyorsun anormal bir şey olup olmadığına bir daha bakıyor

benim sırtımda onlarca vida var (kamburluk yüzünden ameliyat oldum 12 saat) gözümde sorun var, ayağımda sorun var yani düşünün ben sırf psikatri olmasa bile
beyin cerrahinden yüzde 35
ortapedi yüzde 6
göz yüzde 12
fizik tedavi yüzde 2 her türlü rapor alıyordum
ama bu kadar hasta olmama rağmen doktor bir yıl boyunca beni takip etti öyle psikiyatriden verdi

başka şekilde hemen gidip ben bir şeyler görüyorum vs diyenlere hemen veriyorsa rapor bence insanlar hemen gidip alsınlar valla, o doktorun salaklığıdır kardeşim
ilerleyen zamanlar da sorun çıkartırlar, ilaç tedavisi gördümü, gördüyse kaç ay,
hastane de yattımı, yattı ise kaç aç
psikatri sorularına ne cevaplar verdi, ne sonuç çıktı
beyin rötgenleri çekildi mi

benim sağlık raporumda hepsi yazıyor
o nedenle ben her yerde on yıldır nasıl cinleri gördüğümü yazıyorum, gitsin anlatsınlar doktora
alsınlar ilaçları, görsünler ebesini :)))

hem sende benim yaşadıklarımı yaşamışsın anladığım ve tanıdığım kadarıyla
yani hastanede ilaç veriyorlar misal, ağzını açtırıyorlar yuttun mu yutmadın mı diye, yani kolay değil öyle kardeşim bu işler
sende iyi biliyorsun
geçmiş olsun bu arada

sagol kardesim intörlerin uzmanların kendisini cok iyi geliştirmesi lazım adam 20 yıllık doktor farklı bi şizofreni belirtisiyle ilk defa karşılaşıyor bana oldu hemde profosörün ne kadar bilgisiz kaldıgını gördüm o yüzden bu hastalıklar kapalı kutu bazen yaşamış olsan bile insnmayacan belirtileri olyor insan yadadıgı belirtiye niye inanmazki oda mucize

bu 550lik test olayınıda elsik biliyorsun skolyoz emin olmadıkları hastalara yapıyorlar dedigimm gibi 6 hastaneden tanım mevcut kimi 3 fk kimi 5 dk konuşmalarla tanı koyup yüzüme söyledi ve 3 aylık tedaviyle sürekli rapor aldım demekki bende önveden varmış bilemedim

Üst Alt