Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik çöküntü ve yaşamdan zevk alamamak

feelings

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
20 yaşındayım ve doğuştan böbrek yetmezliği hastasıyım, 11 yıldır da diyalize giriyorum. Dışarıdan bakınca gayet sağlıklı görünüyorum (tabii hastalık nedeni ile aşırı zayıfım orası ayrı konu) Fakat hastalığım nedeni ile hayatımda hiçbir şeyi istediğim gibi yaşayamadım. Çok çabalasam da hepsi hüsranla sonuçlandı. Hayattan zevk alamıyorum ve psikolojik olarak tamamen bitik durumdayım. Bunun çaresi nedir?

03decca20d.jpeg

Geçmiş olsun. Kendin de söylemişsin zaten, depresyon belirtileri bunlar. Yaşadıkların kolay şeyler değil. Diyebilirsin ki destek alınca her şey tozpembe mi olacak? Hayır ama en azından kötü ve gereksiz düşüncelerden kurtulacaksın, iş biraz da sen de bitiyor.

Güzel kardeşim geçmiş olsun. Hayatında seni anlayacak konuşabileceğimiz insanlara ihtiyacımız var hepimizin. İstersen konuşuruz hoscakal

Allah acil şifalar versin.. :( dostum bir psikiyatris den yardım al emin ol bir çoğumuz aynı durumdayız bende ne yapacamı şaşırdım kaç yaşına geldik ne iş bulabildik nede eş ...

Üst Alt