Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik durumumdan dolayı muayene sonunda hastaneye yatırırlar mı?

Xeplion15

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Kısaca özet geçeyim 7-8 seneden beri tedavi görmekteyim , dolaşmadığım psikiyatr kalmadı diyebilirim.Bipolar duygulanım bozukluğu , OKB , paranoid tipte psikoz tanıları kondu.Bana kalırsa şizoaffektife çevirmiş durumda.

Bugün bir muayene ye gittim.Psikiyatr doktor eski bakırköy ruh ve sinir hastanesinde çalışmış.Kendisine durumumu anlattığımda bana bakırköy ruh ve sinir 7.psikiyatr bölümüne gitmemi söyledi.Benim endişem devlet hastanesi olduğu için ve haliyle bakırköy ruh ve sinir olduğu için beni hastaneye yatırmalarından endişe ediyorum.

Açıkçası daha önce özelde yattım daha doğrusu yatamadım daha kötü oluyorum.Doktor bey bana sen istemeden yatırmazlar dedi.Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ? Bakırköy ruh ve sinirde ayakta tedavi olabilir miyim ? yoksa yatırırlar mı ? daha doğrusu ben istemeden yatırırlar mı ?
Saygılar...

yatırırlar valla hiç belli olmaz ordan 2 güvenlik çagırırlar seni servise kapata bilirler

Kardeş konuşurken biraz daha ciddi bi üslupla konuşursan iyi olur.Dalga geçer gibi sanki komikmiş gibi ?

burası türkiye kardeş bi arkadaşımın başına geldi forumda bazı konuları okursan psikiyatrik ordada yazıyordu bazı arkadaşlar zorla yatırıyorlar diye yazmıştı doktorun yanına gittiginde alttan al doktora gıcık görünme efendi ol ters bişey söyleme dikkatli ol yoksa sonra mazallah

Hiç korkma bende çok Psikiyatr dolaştım hastanede bir sıkıntı çıkmadı.

Lacoco
Geçmiş olsun...
Size özet geçeyim
Normal polikilinik muayenelerinde rahatsızlığın ne aşama da olursa olsun hiç bir şekilde hasta rızası ve aile rızası alınmadan hekimlerin hasta yatırma yetkisi yok, sadece size seni yatıralım mı diye fikrini alır istersen yatırırlar yada ailen imza atıp yatıralım derse o şekilde yatırırlar...öte yandan daha öncesinde psikiyatrik hastalığın biliniyorsa ve buna istinaden dışarıda bir taşkınlık yapıyorsan ona buna saldırıp toplum düzenini bozuyorsan şikayet sonucu polis zoru ile hastaneye gidersen savcılık kararı ile kişi ve aile rızası alınmadan zorla yatırılırsın, ve taburcu olmanda heyet kararı ile olur onlar ne kadar yatacak derse o kadar yatarsın...bunun dışında hiç bir şekil zorla yatırma olmaz....

Lacoco

Böyle şerefsiz doktorlarda var malesef bunu yapan dokdorda kadın dokdordu Beni yaptılar zorla ve randevulu gitmiştim yatırcam diye inat etti hep aynısın dedi iyileşme yok dedi yalvardım yakardım yok illaki seni yatırcaz dedi güvenlik çağırdı kollarından tuttular götürdüler acile oradan iğne yaptılar allahtanki telim cebimdeydi ve hemen kardeşimi aradım böyle böyle dedim zorla beni yatırıyorlar dedim ve beni 15 yada 17 kişinin içine attılar kapıları takır takır kilitlediler içerdeki arkadaşlarda hastaydı ve aynı korku flmiygibiydi içerisi yazıcılar ve işlem yapmaya başladılar bana işlem yaptılar ve aradan 2 saat geçti kardeşim geldi ve imzalar atıldı beni çıkardılar ve durum bu abilerim bir arkadaş paylaşmış bak gör gerçekleri sakınn bakırköy ruh sinire gitme

Belli olmaz beni zorla yatırmışlardı. Ama benim ki atak dönemiymiş baya kötüydüm. Allah'a şükür iyiyim şimdi

Üst Alt