Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikolojik engelli memurun iş arkadaşlarına küfür etmesinin cezası ne olur?
İsyerlerinde her daim taciz ve manipülasyon olur arkadasimiz hassas ve onun gibi çok kişi böyle iş hayatinda tutunmaya çalışıyordur tavsiyem ne olursa olsun dikkatli olun. Taciz de olsa hakaret etmek suçtur . Beni de işyerinde taciz ediyorlar ama oyuna gelmeme çalışıyorum veya diyorum ki belki bazı yerlerde ben alınganlık yapıyorum . İş yerleri ahbaplık ilişkisi kuracağımız yerler değil sosyallesecegimiz yerlerde değil profesyonellik ister ya politik olacak ya da kimseye karışmayıp işine bakacaksın . Bunun özü de hakaret boyutuna gelecek kadar kimseyle mesafeyi yakın tutmayın dizinde başınız ağrımasın zaten çok kurumda insanlar ön yargılı ellerine fırsat vermiş olursun . Sakin ve stabillll
Bir soruşturma olursa sorun netlik kazanır arkadaşımız sozlu tacize ugradiysa ve diğer hareketlerini de gözlemleyen ,mesai arkadaşlarıyla ilişkilerine bakarak idarecisi iyiniyetli bulursa arkadasimizi önce uyarır -aslolan insanı olanda bu - ama aksi durumda kimse kimseyi kurumlarda anlayış gostermez çünkü idareci benzer durumların yaşanabileceği ihtimaline karsi kurumu düşünmek zorundadır hatta kurumu bırakın idareci çoğu vakit kendini düşünür .Yılan küçükken ezeyim der , Sempati yapmadan dışardan gozle bakıp arkadaşımıza yardım etmek istedik kolay gelsin
Umarım faydalı olmuştur iş yerindeki durumunuzu bilmiyorum ama çoğu aynıdır profesyonel yaklaşmaya çalışın ben de bu konuda sorunlar yaşadım içimden küfretmek de gelmedi değil geçenlerde müdür muavini ile gereksiz bir muhabbete girdim bana ukalasin dedi ben de ona beceriksizsin iki evrak işini yapamiyorsun dedim , sorun aslında müdürden kaynaklı ikimiz birbirimize düştük ama ben aklı selim davranıp çok ortalığı karıştırmadim . İş yerleri resmiyet ve haklarınızı bilmeyi gerektirir bunlara uydukca kafanız az yorulur. Onun dışında kimse kimseyi çekmek zorunda değil aslında evet bazı sıkıntılarımız var ama bu bizim sorunumuz öncelikle değil mi ? Eğer ki iyiniyetliysek ve bu kurumumuz tarafından da biliniyorsa iyi insanlara da rastgelirsek tabi bizi ve diğer arkadaşları idare edecek kişiler olur. Kendi huzurunuz için çok şey...unutmayın küfür yerine alternatif kelimelerle kendinizi ifade edin mesela terbiyesiz gibi Ankara'da mecliste vekillerin en çok kullandıkları lisan ,tersi durumda başına iş alırlar çünkü