Merhabalar değerli dostlar, çok ama çok merak ettiğim bir şey var, aslında yeni bir konu açacaktım bununla ilgili ama bu konu altında paylaşmak istedim. Öncelikle kendi durumumdan bahsetmek isterim alkolluyken ve / veya ilaç etkisi altındayken ve de atak zamanı yaptıklarımdan dolayı ailem, komşular, akrabalar, sevgilim ve özellikle arkadaşlarım benden uzaklaştılar. Benim anlamadığım noktalar şunlar ki; psikiyatrik/psikolojik durumumu herkes biliyorken ve ben normale döndüğümde yani düzeldiğimde arkadaşlarımdan özür dilememe rağmen ve de onların da benle barışmalarına rağmen neden hala uzak duruyorlar ? Benle görüşmek istemiyorlarsa bunu net olarak dile getirebilirler. En hoşlanmadığım şey ise bunu net olarak söylemek yerine davranışlarıyla ima etmeleridir ki eğer ben yanlış anlamıyorsam tabi. En anlamadığım şey ise intiharın eşiğine geldiğim şartlar/koşullar da oluyor ve arkadaşlarım bunu da biliyor. Bütün bunlara rağmen, neden manevi desteklerini esirgiyorlar sizce? Bu konu çok değerli bir konu, konuyu açan arkadaş sağolsun, konudaki bütün yorumları okudum. Sizce yaklaşık 20 yıldır herkese sorunlarımı anlatarak hata mı ettim? Aslında şu an da aynı şeyi yapıyorum başkalarının düşüncelerine/fikirlerine ihtiyaç duyuyorum. Çok uzun yazdım farkındayım, fakat içimi dökmek istedim. Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, nasihatlerinizi-tavsiyelerinizi dinlemek isterim..