Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik nedenlerle emeklilik sonrası kontrol süreci nasıl işliyor?

biradamm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bilen varmı.major depresyon tanı.uzun sürelı rapordan sonra kontrol nasıl oluyor.malul aylık verme sartında kanun dıyorkı eger tedavıyı kabul etmesse aylık kesılır.
1_ bu uzun surelı raporlulugum sırasında benım hangı ilaçları kullanıp kullanmadıgımı doktorlar nereden anlıyorlar
2_kan testı felan mı yapıyorlar nebıleyım elektro sok felanmı uygulanıyor kontrol nasıl oluyor ıkıncı bır uzun surelı rapor vermeden once ılk uzun surelı raporda hangı ılacları kullanıp kullanmadıgımı nerden anlıyorlar
raporda recete felan onu demıyorum ben sadece hastanın bu tedavı surecınde ılacları kullanmıs mı kullanmamıs mı bunu nasıl bılıyorlar
KONTROLDE NELER YAPIYORLAR NASIL KONTROL EDIYORLAR HASTALARI AKIL HASTALARINI YANI cevaplarmısınız

İLaçların rapor/reçete karşılığında eczaneden alınmış olması lazım heralde. Bir detabii ilaçları aldığınızı/kullandığınızı beyan etmeniz lazım. Bunlar olduğunda sgk aksini iddia etmez/edemez bence. Öyle ya, nasıl iddia edecek ki "sen ilaçlarını almadın!"

Bu konuda deneyimi olan var mı arkadaşlar?

e devlet modula sisteminde 5 yıl geriye dönük ilaç receteleri çıkıyor aynı zamanda eczanede ve hastahanede sistemden tc kimlik no ile sorguluyor saglık kurulu kullanıp kullanmadığın çıkıyor

ben ilaçları para ile aldım desende yutmuyorlar kondrol vermelerinin amacı hasta takibi başıma geldiydi

Üst Alt