Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik olarak idrar hissi söz konusu. Ne yapabilirim?

Anonim95

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben psikolojik olarak idrar hissi tam tarif etmem gerekirse cinsel organımın ucunda ıslaklık hissi hissediyorum yani erkekle bilir hani son damla kalırya ucunda o hissi sürekli hissediyorum genelde millet bunu idrar hissi olarak nitelemiş doğrudur aynen öyle ama tam tarifi bu yazdığım şekilde şimdi bunu yaşayıp aşan ve benzer bedensel belirtileri aşan kardeşlerimiz varmı bana yardımcı olabilir misiniz,

bu forumda aynı konuda 4 5 başlık var orada bu sıkıntıyı aşanları gördüm görüyorlarsa banada yardım etsinler, fizyolojik olarak turp gibiyim bu sıkıntı psikolojik 5 yıl önce oldu ilaç almıştım anti depresan (farklı amaçla depresif vs)ilaç varken ilaç çözecek dedim hiç önemsemedim ama ilacı bıraktım 4 ay önce his geri geldi (daha doğrusu hep vardı belki ama ben algılamadım ilaç geçirdi diye inanıyordum) 4 aydır bu his var yardımlarınızı bekliyorum kesin çözümü için kararlıyım bu ve benzeri bedensel belirtileri aşan kardeşlerimizin yardımını bekliyorum

Ahmet bey bana ulaşır mısınız sorunun kaynağını biliyorum sizinle detaylı olarak konuşmak ve deneyimlerimi aktarmak isterim

valla hemen hemen bu problemin aynısını yaşamıştım ama nasıl geçti tam hatırlamıyorum çocukken olmuştu her 1 dakkada bir yatmadan önce lavaboya gidiyordum çok sorunlu oluyordu doktora gitmeden atlatmıştım sanıyorum hiç lavaboya gitmemeye çalıştım sıkışıklık hissedene kadar ..

bana sorarsanız doktora ilk defa gidecekseniz gitmeyin bunun için sıkışıklık hissi gelinceye kadar da lavaboya gitmeyin ve tercihen birileriyle birşeylerle ilgilenin zaman geçsin ..

Bu tarz sıkıntıları yaşayan kardeşlerim internetten sıkıntınızı araştırıp çözüm arıyorken bu paylaşıma denk geldiyseniz bana ulaşabilirsiniz ben bu sorunumu aşma yolunda çok yol kat ettim(en azından kontrol altına aldım)

Üst Alt