Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik/psikiyatrik hasta olup yalnızlığa dayanabilen var mı?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
112
Bipolar bozukluk hastasıyım. Ne yapsam yalnızlığa dayanamıyorum. Netfilx e youtube fakan bakıp zaman geçiriyorum ama olmuyor. Ailemden uzakta duramıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada bir çözümü olan?

İleride yalnız kalırsam özel huzurevine giderim belki diyordum orada en azından yalnız kalmam gibisinden onlarda 40 bin TL olmuş !😲

2 ay evden çıkmadım odamı da kilitliyordum odamda hayal kurcam diye çıkmıyordum

esas sorunumuz ne biliyor mu sun dostum yalnızız o kadar ama bi umut var unutma sakın olur mu biliyorum bunlar sana küfür gibi geliyor ama bu dostum

@dreamfail seninle aynı durumdayım İş,güç olarak sorunum yok ama yalnızlık ağır geliyor.

Bu devirde adam gibi kadın da yokki bekar kalmak daha iyi sanki

Arkadaş edinmekte istemiyorum artık ! Okadar millet kötü ki daha fazla insanla sıkı fıkı olmaya gerek yok! İki ayrı işe gidiyorum orda bolca insanla konuşuyorum tanışıyorum onlar orda kalıyor ! Bide salsa dansına gitmiştim bıraktım onuda öyle yaptım! İnsan görmek konuşmak güzel ama arkadaşlık dostluk olmasın

herkes kötü bi siz iyi olamazsınız
Karamsar olmayın sevgiyle yaklaşın sevişin hayat çok güzel

@Micro123,

Yalnızlığa alışmalı insan oğlu
Birgün yalnızlığa kavuşacak.

BEN KENDİMİ ALIŞTIRDIM YALNIZLIĞA.

Yalnız kalmak da güzel ama olmuyor tabi normal şartlarda yalnızlık çok zor bende ilaç kullanıyorum sonra unutuyorum birden herşeyi

Yalnız olmamaya çalışıyorum. Bu sene üniversiteye gideceğim. Tıbbi sekreterlik yazdım. Orada arkadaş edineceğim.

Yalnızlığı seviyorum Annemle yaşıyorum oda olmasın umrumda değil. Psikiyatri hastalığını kimse anlamaz. En yakınındakiler bile sürekli akıl verir. 33 yaşında adamım ben. Doğruluk ve dürüstlük bana çok kaybettirdi. Dine yöneldim süistimal edildim. Millet çakal çukal olmuş. Kaç kere hastaneye yattım. Ailem bile öf püf çekerek peşimde koştu. Ben aile yönünden iyi durumda değilim. Kendimi seviyorum. Sosyalim kendi çapımda. Kimsenin arkadaşlığına ihtiyacınız yok. Kendiniz gibi insanlarla irtibat kurun arkadaş olun. Sizi ancak siz gibi olan anlar. Herkese güvenmeyin. Maddi durumunuz düşükse uzun vadeli birikimler yapınız. Toplum zıvanadan çıktı kimsenin terazisine güven olmuyor. Birçok tanıdığım insanı rehberimden sildim ve engelledim. Artık bende menfaatime göre yaşıyorum. Çünkü zaman bunu gerektiriyor. Bazen şiir yazıyorum. Sizinle paylaşayım :)Bu sabah yazmıştım.

Yalnızlık Sultanlık

Huyu kötü gam yükler,
Sineyi ateş yükler,
Dünyada da yükler,
Günahları yükler,

Uzak ol huyu kötüden,
Bunalım huyu kötüden,
Olmayan dertler huyu kötüden,
İntihar, cinnet huyu kötüden...

Minnet etme şerliye,
Bu böyle biline,
Sineye ateş yükler,
Dünyada yükler yükler yükler!

Son düzenleme:
@Pickle, bende ikinci üniversite olarak tıbbi sekreterlik yazacağım. Meslektaş olucaz desene

@dreamfail,

Bende düşünüyorum 1 yıl hızlandırılmış eğitim! Tıbbi sekreterlik ama önce 1 yıl gücünü toplum daha fazla

Üst Alt