Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığı olan kişilerde yüzdelik oran düşer mi?

Members

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Paranoid şizofreni hastasıyım.%40 engelim ve sürekli raporum var.Kendimi iyi hissediyorum Clonex kullanıyorum.İlerki zamanlarda yüzdelik engelli oranım aşağı düşer mi ???

düşmez 45 vermeleri lazım en az altını veremez bide %80 verebilir 2 türlü puanlama sistemi var şizofrende

Hastalığa yakalandığımda doktor %80 vermişti.Babam bunu kabül edemeyiz dedi ve %40 bir oran verdi.Sorumluluk gerektirmeyen işlerde çalışabilir ibaresi var.19 yılı tamamladığımda emekli olmayı düşünüyorum.Şu an 8 yıl oldu.Emeklilikte yeniden sağlık raporu isteniyormuş.Kendimden eminim ama benim için bir soru işareti.???

Sizdeki o hastalik bendede basladi 5aydir bunun disarda tedavisi var dimi ayakta

Butunuyle farkindayim senin bana yardimci olman lazim bu hastalik konusunda mesela beynim devamli plan icinde birde kimseye gucenmiyorum biri bise dedimi sanki dimusman olarak artik goruyorum

adanalımısın kurttepeye git:D:D

sana ne yardımcı olacam özelden soru sordum sana cvp vermedin sen bana yardımcı oldundamı ben sana yardımcı olayım

Takma kafayı alırsın.Ağır hastalık çünkü.

Butunuyle farkindayim

Butunuyle farkindayim ben bunun ozelden nasil mesaj atildigini bilmiyorumki sende hemen alindin msj geliyor gonderemiyorum onerecegin bir doktor var mi

Msji nasil gonderecem denedim gitmiyor

Üst Alt