Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik Rahatsızlığım İçin Gataya Yatayım mı?

TIMOTUKAN_TR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
cocukluğumdan beri dengelerim bozuk 20 yaşındayım 1 tane arkadaşım bile yok çevremde nette vs kimseyle yaşamak istemiyorum psikolojim bozuk askere gidip düzelirim diye düşünüp askere gittim fakat dahada beter oldu hayatım 4 tane firarim var 2 kere gata gönderildim orda ağır sözler söylenip geri geldim şuan kaçağım ve bölük komutanım yarın beni çağirdi yaninda bi subayla tekrar gata gidip tedavi olmam için ama ben hastanede yatmak istemiyorum aylarca beni orda hapis ederlermi hastanede?

çocukluğunuzdan beri yaşadığınız sorun için hastaneye yatcaksınız neden istemiyorsunuz?belki bu tedaviyle daha iletişime açık sosyal olabilirsiniz.bence bi düşünün sonuçta ne kaybetceksiniz ki.

askerlik görevini şöyle düşün: Hayatın devam ederken bir mola verdin ve günü gelince kaldığın yerden sivil hayatına devam edeceksin yani HÜR General olacaksın tıpkı benim yaptığım gibi..takma kafana.

amaç hedef allaha inanç hiç bişey yok ölmek için yarini bekliyorum 17 kere intihar ettim sivilde doktora gitmediğim için inanmiyolar kovdular araya şimdi bi komutan soktu ailem yarin gidicem erkenden çağirmiş bakalım ne dicekler

Keşke hiç askere gitmeseydin. Oradaki anlamsızlıklar, disiplin vs. derken iyice zorlar insanı.

Şimdi tedavi olmaktan başka bir yol yok. Bence önce askeri hastaneye gidip mümkünse uzun süreli rapor ya da tümüyle muafiyet almaya çalış. Ve her ne yaparsan yap tedaviden kaçma! Aksi halde hayat senin için de sevenlerin için de git gide zorlaşır. Yazık sizlere. İyi bir psikiyatriste git bir an evvel.

Hava değişimim bitti

hava değişimim yarin bitiyor ama psikolojik rahatsizliğim devam ediyor , şubede sevk alirken bugun hastane gitmek istediğimi söledim birliğimden gitmem sölendi , orda 1 gün zor dayaniyorum sizce ne yapmaliyim?

Gata sağlık kurulu heyeti hakkında.

yarin kurula cıkıcam 5 kez firarim var ve kıta anket formlarında hep kötü şeyler askerliğimi yapmamamla ilgili şeyler var sizce kurul bana ne der nüfüs kağidim ve tüm hastane kağitlarimi istedi. b17 uyum bozukluğu gibi bişey yazdi sevkede.

Antisosyal kişilik bozukluğu teşhisi konulduysa askerliğiniz büyük olasılıkla biter.

F43.2 uyum bozukluğu askere elverişsizdir aldım yarın birliğime gidip vericem , ön rapordur diyo bu ben orda askerliğe devam etmicem değilmi?

Güzel kardeşim genç kardeşim Allah sana acil şifalar versin nurunu versin ışığını versin.Senin yaşadıklarının aynısını abim yaşadı yıllarca.Hep huzursuz mutsuzdu.O doktordan o doktora gitti.Hastalıgını kabul etmedi Hastanede yatmayı reddetti.Tabi bunların sonucu dahada kötü oldu.Yıllarca ızdırap çekti.En sonunda hastaneye yatmakdan baska çare kalmadı ve hasstaneye yattı.Sen daha 20 yaşındasn yıllarını heba etme Allah bir dert verir bin kapı açar Allah bi hastalık verdiyse şifasınıda elbet verir sabırlı ol ve gata olsun normal hastane olsun hiç farketmez tedavi görmeye başla şifayı Allahtan iste ama tedaviyide kabul et gerekirse hastanede yat kimse seni yıllarca orda tutamaz belirli denemeler sonucu hastalıgının tanısı konucak ve ilaçlar verilicek çok huzurlu mutlu olucaksın yüzlerce arkadasın olucak hayatta yeniden dogdum diyiceksin inan bana cunku abımınde suan 100lerce arkadası cevresi var . Kesinlikle hastanede yat yada tedavi gör yatmasan bile Allah yar ve yardımcın olsun özel soru sormak istersen mesaj atabılırsın.

absentm

Allaha cok sukur bıttı yorumun ıcın tesekkur ederım tedavı oldum 20 gun ve raporumu aldım yarın bırlıgıme gıdıp verıcem onrapor dıyo raporda acaba benı orda tutarlarmı hala?

Üst Alt