Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığım var. 2022 maaşı alabilir miyim?

Tolgas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben askerden elverişsiz raporu aldım psikiyatri den ne yapmam lazım maş almak için ???

sosyal yardımlaşma ya git ordan özürlü maaşı için de sevk ver hastaneye rapora git alırsın büyük ihtimal şizofrensiz sen alırsın

paranoya;

% 41 bildigim kadarıyla rapor u bulamıyorum doktora gittim anlattım durumu ilaç verdi kullan tekrar gel dedi sosyal yardımlaşmada ne yapmam lazım

3 ay a yakın askeriye de hastanede yattım ruh ve saglık hastanesınde askerden önce bi sorunum yoktu askerde oldu hala devam ediyor..sorunlar

Tolgas yapabileceğin en doğru şey 3 ay ilaçlarını kulanıp tekrara dr ye görünmek yine %40 altı rapor verilirse ve senin şikayetlerin devam ederse tekrar sydv ye müracat ederek heyet raporu için sevkini isteyip farkılı bir psikoloji dr undan yeni rapor alman 2022 için başka şansın yok.

tolga doktoru boş ver sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına ugra özürlü maaşı için de sevk verin özürlü maaşı alamak istiyorum de onlar sana bir kagıt verirler sevk kagıdı sevk kagıdında hangi hastane yazıyorsa ordan da hastaneye kurula gidersin kurulu dolaşırsın

Tolgas;
Psikolojik rahatsızlıklarda tamamen düzelmiyorsa, kısmen düzeliyorsa % 40 ve üzeri alırsınız.
Arkadaşlarında dediği gibi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na 2022 almak istediğinize dair başvuru yaparsanız onlar sizi sevk ederler ve % 40 üzeri aldığınızda,
çalışmıyorsanız, aktif sigortalı değilseniz ve isteğe bağlı prim ödemiyorsanız, aylık geliriniz 119,62 TL'yi geçmiyorsa alabilirsiniz.

http://www.engelliler.biz/forum/202...su-icin-gerekli-belgeler-ve-surec-guncel.html
http://www.engelliler.biz/forum/202...-icin-gelir-hesaplamasi-ornekleri-guncel.html

Seydihan doktorlar bir süre tedavi etmek istiyorlar kannaat oluşacak kadar bir süre ilaçlarını kullan. 3-6 ay arasında değişir bu , sadece kendin olarak bakma olaya şu hayat mücadelesinde her insanın zaman zaman ruhsal hastalıklara yakalandığı olur. Senin geçmişine ait elinde bir dökümanın yoksa dr kendini senin söyleminle riske atmaz, bir süre ilacı yazar , sonra sında heyette olumlu kanaat bildirir. sen ilaçların bittikçe hastaneye git yazdır, hastanede bilgisayarda görünür zaten her doktor basınca ekranda da çıkar. Aynı hastaneye 6 ay devam et , sonra başvur .
Rapor verirler merak etme, senin işini görecek oran kesinlikle zaten çıkar.
Vermezler gibi bir şey aklına getirme , askerlikten elverişsiz raporu verdiklerine göre , mutlaka % 40 üstünde raporun çıkar.
sadece biraz zamana ihtiyacın var.
sonrası muhtaçlık konusuna sosyal hizmetler bakar , olumlu bakarlarsa bağlanır maaşın.
geçmiş olsun , şifalar

Üst Alt