Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığım var. Tedavi görüyorum. Emekli olabilecek oranda rapor..?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
arkadaşımın adına soruyorum arkadaşlar bilgisi olan yardım edebilirmi?? yaklaşık 10 yıldır çalışıyor fakat rahatsızlandı konuyla ilgili 6 aydır tedavi görüyor fakat doktorlar iyilşeceği yönünde çok umutlu değiller sanırım.6 aydır dışarı dahi çıkamadı kardeşini trafik kazaında kaybetti sonradan psikoljik olarak yerden yere vurmus kendini şimdi psikoljik tedavi görüyor.Bir anda işte hayat .... iğneler ilaçlar vs. uzun zamandır dışarı dahi çıkamadım diyor.tedavisinin uzun zaman alacağını gerekirse malulen emekli olabileceğini falan söylemişi doktor bu konuyla ilgili arkadaşım nerelere başvuracağım dıor arkadaşım açıkcası hiç araştırma izlenilen bir yol varmı böyl birhak ediliyor mu şu an doktorlar çalışmamı kesinlikle istemiyor heyet raporu verdiler hastanede yatş falan diyolar bu sitede bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek bu konulardan anlayan kişilerle görüşmemiz mümkün mü diyor.Özürlü raporu almam için heyete girmem söylendi heyete girmedim diyor bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

kardeş tanı ne konmuş psikolojik tanı nedir bende psikolojik tedavi gördüm
şizofreni tanısına % 45 en az ama diğerlerini bilmiyorum bin bir çeşit psikolojik tanı var.
birde sigorta başlangıcı günü kaç gün onlarıda yaz emekliliğini ben sana söyleyeyim
allah şifa versin

Maluliyet cetveli'ne göre malul durumda ise, 10 yıllık sigortalılık süresi ve en az 1800 gün primi de varsa, malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilir. Onlar hastaneye sevk eder. Verilecek raporu sgk sağlık kurulu değerlendirir ve kişinin malul durumda olduğuna karar verirse, malulen emekliliği onaylar.

Üst Alt