Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlıklar neden bir türlü geçmiyor?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Ben yillardir kendimi kötü hissediyorum. Surekli kafama birseyler takarim. Evin icinde yalniz kaldigim zaman surekli hoplayip ziplayip kendimi yoruyorum. Bir mandala ip baglayip salliyorum. 29 yasindayim. Kucuklugumden beri var bu rahatsizligim. İstede calisamadim.13 yasimdan beri ilac kullaniyorum. Bir turlu ilaclarin faydasini goremedim. Bu yuzden kendimi cok mutsuz hissediyorum. Boyle giderse sonum hic istemesemde intihar olacak gibi gozukuyor.

Çok enteresan ne yaptığını bilipte hâlâ onu yapmak :) çok geçmiş olsun abi bende bazen nefesimi kontrol edemiyorum bayılacak gibi oluyorum, sırf bu yüzden yatağımda kıvrandığımı bilirim.

Ben kucukken atesli havale gecirmistim. Bir de dogumum zor olmus. Vakumla alinmisim. Dogum sirasinda beynime oksijen gitmemis. Dogduktan sonra 2 gun aglamamisim. Bunlardan dolayi el cabuklugum yok. Hizli islem yapamiyorum. Bu yuzden isten cikarildim. Uygun yapabilecegim is ariyorum. Eger bulamazsam ya da bir yerlerden maddi yardim alamazsam intihardan baska carem kalmiyor.

Bizde hayatımızın sonuna kadar bez takacaz çocuğumuz olmayacak her zaman işsiz kalacaz? Intihar en son çare bile olamaz. Umudunu kaybetmezsen herşey düzelir.

ilaçlarını dügün kullan intihar düşünmezsin kendi kendini tedavi etmenin yolunu bul allah var gam yok hayatta herşey imtihandır şer gibi gözüksede allah hiç bir kuluna zulum etmez kul yanlız nefsine zulum eder kafandan çıkar böyle düşünceleri rahatına bak dünyaya geldiginde bu dert senle yoktu öldügündede olmayacak onun için takma kafana böyle düşünceler sana sıkıntıdan başka bişey kazandırmaz

Yarin iskura gidecegim. Sali gunu kaymakamliga engelli ayligina basvuru yapmaya gidecegim. Su anda hicbir gelirim yok. Tras olacak para bile bulamadim. Su anda sacim sakalim birbirine karismis sekilde oturuyorum. Hic kimse bana yardimci olmuyor. İktisat Yuksek lisans mezunuyum. Bir turlu yapabilecegim bir is bulamadim.

elin ayagın tutuyor kendinde alttaki engelli insanlara bakarak hareket et haline şükür et allah bir kapı açar sen istemesini bil

Hey maşAllah! Ne guzel okumusda birisin abi git saglik kuruluna engelli raporu alabilirsen benim adım aklı seyrek olmasın :) turp gibi der geri yollarlar seni...

Benim %40 surekli engelli raporum var psikiyatriden. 15 yildir tedavi goruyorum ben.

Yeşil kart felan çıkmıyormu? Ya'da maaş vermiyorlarmı?

Yesil kart var. Daha yeni verdiler engelli raporunu. Maasa yeni basvuru yapacagim. Cikarmi acaba bilmiyorum.

Hakan'cım fikirpazarı.com a üye ol ,internetten anket doldurarak para kazanabilirsin .

Üst Alt