Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlıktan dolayı askerden muaf olan nasıl iş bulur?

Siradanbiri54

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben uyum bozukluğundan dolayi askerdeyken muaf oldum,oldugumdan beri işe giremiyorum ne yapmam lazım rapor için doktorumla gorustum akıl hastanesinde yatmadan olmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum işverenler neden muaf oldugumu soruyorlar başka bir sebep söylesem onu söylemesem sorun olur mu

Bizim tekstilde psikiyatrik sorundan dolayı askerden muaf olan var. Gayet iyi çalışıyor.
Neden muaf oldun derlerse uyum bozukluğu deme, uyum bozukluğu dersen çalışanlarla uyum bozukluğu yaşayabileceğini düşünürler. Bipolar bozukluk dersin.

Çokta umurlarında olacaklarını sanmıyorum. Senin çalışmana bakarlar.

Geçmiş olsun.

Psikolojik engelli özel sektörde iş bulamamasının sebebi ve bunun çözümü..?

Psikolojik engellilerin özel sektörde iş bulamamasının sebebi ve bunun kesin çözümü yokmu?

bugun epilepsi hastası olduğum için gene bi iş başvurumda işe alınmadım diceklerim bu kadar

10 yıldır işsizim bu durumdan dolayı 50 kere dedim işverenler piskolojik ve nörolojik engelli ayrımı yapıyor buna yasa getirilmesi gerekli biz napalım çöp mü toplayalım.

aynı dert bendede var başka dert sölesende aynı muaf belgesi oldumu yandın gitti başıma daha büyük dert düşünemiyorum varmı bi çaresini bulan arkadaş iş bulamamak nedir aklıma bile gelmezdi böyle olucağı nasıl bir belaya çattık ya 4 yıldır aynı bela başımda benimde yokmu bi çaresini bulan

askerden muaf olana muaf belgesi vermeselerde fişleme gibi yazsa terhis olmuştur bi sıkıntı çıkmıycak ama muaf yazınca al başa belayı 2019 dan beri bu dertle yaşıyorum devlet bilse bi üstüne düşse sorun çözülücekte kim nerden bilcek böyle derdi yaşayan bilir ilerde halimiz duman yine ailemiz var şimdilik askerede almıyolar muaf olduktan 30 günmü ne süresi var sonra bida istesende almıyolar prof askerlik gelsede anca öle kurtulcaz başka yol yok ben bulamadım

arkadaşlar hepinize söylüyorum. engel oranları çizelgesine bakacaksınız. Hastalığı kaç yıldır çekiyorsunuz kaç yıldır hastasınız iyileşme oluyor mu olmuyor ki anladığım kadarı ile olmuyor bunu doktora anlatacaksınız. Hastalığınızın tanısına göre oradan gerekli puanı toplayıp engelli olup ekpss katılacaksınız. Başka türlü işsiz kalmaya devam edersiniz geçmiş olsun.

Üst Alt