Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sebeblerden GİH memurluğuna geçtim. Tekrar polisliğe dönebilir miyim?

faruk426

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=arial narrow][SIZE=2][SIZE=5]​[/SIZE][/SIZE][/FONT]iyi günler ben polis memuruyken geçirdigim psikolojik rahatsızlık nedeniyle gih memurluguna geçtim.. şimdi iyileştim ve tekrar polisliğe dönmek istiyorum bu mümkün mü ne yapmalıyım.. lütfen yardımcı olun...iyi günler

Mesleğe dönüş için bağlı olduğunuz emniyet birimine dilekçe verin,muhtemelen sizi tekrar hastaneye sevk ederler psikiyatri doktoru mesleğinizi yapmanızda herhangi bir sakınca yok raporu verirse tekrar polislik mesleğinize dönersiniz.Gideceğiniz ve izleyeceğiniz yol budur.

TAM TEŞŞEKÜLÜ HASTANEDEN OLMAK KAYDIYLA; RUH HASTALIKLARI PSİKİYATRİ UZMANDAN Yapılan ruhsal bakı ve psikolojik test sonucunda psikopatoloji saptanmamıştır. MESLEĞE ELVERİŞLİDİR RAPORU GEREK

verdiğiniz bilgiler için tsk ederim.. dediğiniz gibi tam tesekküllü bir devlet hastanesinden olumlu rapor aldım.. bana psikiyatri hastalarının meslege tekrar dönemeyecegi söylendi.. korkum o yüzdendir.. bu konu hakkında bir bilginiz var mı arkadaslar..

ümidini kırmak istemem ama psikolojik rahatsızlıktan dolayı emniyete dönmek imkansız gibi bir şey bilgin olsun..

Üst Alt