Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sebeplerle askerlikte hava değişimi aldım. Muafiyet durumum ne olur?

gizli11

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkeze merhaba ben psikolojiden 1 kere hava değişimi aldım ailemin durumu çok kotu ve bakcak kimse yok 1 aylık hava değişimi bitti ve birliğime teslim oldum yarın tekar sevk edeceklermiş . sizce muaf olurmuyum ? veya 1 kere hava degişimi alan kisiye askerlik yapar diyebilirlermi? lütfen bilen cevaplasın . çok acil

peki abi askerde tutma gibi bi imkanı varmı yani sen yapabilirsin deme gibi bi konu söz konusu olurmu

abi doktorun hava değişimi veya çürük vermeme gibi bi imkanı varmı .cidden iyi değilim derdimi anlatsam . vermeme gibi bisi olurmu

abi çok sağol yarın sonucu sizinle paylaşcam teşekkürler

abi bide son bi sorum var kusura bakma rahatsız ediyorum seni ama komutanların yazdığı rapor ve psikolokla görüşmeleri ne kadar önemli bunları dikkate alırmı yani doktor

Abiler herkeze selamlar. Ben pskiyatriden uyum bozukluğu tanısından hava değişimi aldım. Süre bitti ve birliğime teslim oldum. rdm subayı raporları yazmış ve 2 gün sonra cuma günü hastaneye sevk verdiler . Sizce sonuç ne olur . doktor elverişlidir raporu verip askeriyede tutabilirmi . veya çürük alabilirmiyim lutfen yardımcı olun ailemin durumları var ve gitmem gerekiyo @OturanBoğa @kara duman @OğuzHan112

Üst Alt