Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sıkıntılarım yüzünden askerlikten muaf olabilir miyim?

eyss234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3 aydir askerim 86 gunum kaldi dayanayim diyorum ama olmuyor bu hafta ici psikiyatriye gidicem surekli kalbimde çarpıntı var agliyorum devamli beynimde surekli kaygi ne olacak acaba diye düşünüp duruyorum
6 ay askerlik yapiyorum bu durumda bana en fazla kac gun hava degisimi verirler ve 15 21 den sonra direkt muaf verirlermi
Hava degisimlerini verip 3. De muaf vermezlerse kafayi yiyebilirim ondan dolayı da endiseliyim lutfen cevaplayin duramıyorum burda

eyss234
Az kalmış sık dişini diyeceğim ama desemde boş olacak gibi,sizi anlıyorum,

Doktora gidin tedavi başlayacaktır, bu sizi bayağı rahatlatır, direkt muaf verildiği gibi 3 kez hava değişimi sonrasın'da da muaf tutuluyor, ilk etepta muhtemel tedavi başlayıp hava değişimi verecektir, dönüşte sevk alıp tekrar gidersiniz,duruma göre tekrar konuşuruz,

Rahat olun,..

18 ay askerlik yapan nasıl dayandı daha öncesi var daha çok askerlik yapan var 6 aya dayanamıyorsunuz pkk nin çok olduğu dönemlerde askerlik yapan var el bebek gül bebek yetişince böyle yapıyorsunuz çürüğe çıkmak için ne güzel bahane asil HASTALARA SİZİN YYÜZÜNDEN ÖNLERİ KAPANIYOR...

emreden Sen benim gecmiste ne yasadigimi biliyormusunda bunlari diyorsun asteğmenler arkamdan sikicem onu diye laflar ediyor çavuşlar ona burayi cehennemi yasatacam diye laflar ediyor sence boyle bir yerde nasil askerlik yapabilirim vatan millet sakarya devrini askere gelince kapattim ben tecilimi bozupta geldim buraya allahin her gunu ayri sıkıntılar yaşıyorum bunlardan hangi birinden haberin varda boyle bir yorum yapabiliyosun kimin ne yasadigini bilemessin
OğuzHan112 tesekkur ederim abi allah senden razi olsun burdaki herkeze yardim ediyosun

Üst Alt