Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunlar yüzünden alkol kullanımı..?

Factotum

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Aranızda psikolojik sebepler yüzünden alkole başlayıp yada hali hazırda ki kullanımı arttıran varmı?

İçiyorsanız hangi aralıklarla içiyorsunuz?
Ben kendimi gözlemleyerek alkol tüketimi ve psikolojik sıkıntılar arasında kuvvetli bir bağ olduğu kanaatine vardım.

İlk kullanmaya başladığım zaman (ki bundan 3 sene önceye tekabül ediyor) artık nasıl diyeyim dibin dibine yeni yeni vurmuş, çok sayıda ilaç kullanmış, çalışma isteği bitmiş herşeyi boş vermiş bir ruh halindeydim. Şimdiki durumum ilaçlar sayesinde pek kötü sayılmaz iyide değil çok kötü de değilim. Ama alkol kullanma isteği halen oluyor ve haftada en az birkez en fazla 3kez değişik türden alkollü içkileri tüketiyorum.

Tabi ilaçlara da asla ara vermiyor, düzenli kullanıyorum
Acaba benim gibi olanlarin hikayeleri nasıl?
Sorunlarınız sizi de alkole ittimi?
İlaçlar ile beraber kullanımınin bir sakincasi var mıdır?

( not kesinlikle alkol kullanılması taraftarı değilim zaten etkisi kısa zamanda geçiyor ve düşüşü de çok kötü)

Ben bi kac sene önce bi kac gün araliklarla 1 litre çabuk sekilde şarap içip kafayı buluyordum. Psikolojik sıkıntı ile dogrudan baglantısı var.

İçme bence. Bişey değismiyor. Zaten Türkiyede alkol çok pahalı. Ucuz olsa yaz günleri akşam düşük alkollü bira içerdim bi iki tane. Kafayı bulup sarhoş olunca iyi ama sabah olup uyandiğimda ben intihar düşunceleri yaşiyordum, daha da kötü hissediyordum ayıldığımda.

Üst Alt