Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunlarım var. Annemle yaşamaya devam etmek için ne yapmalıyım?

isg

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Babam merhum, annem ile tek kalıyorum yaş 27 işsizim üniversite mezunu olarak.Annem bana beddua etmeye çalışıyor, ad soyad değiştirme mahkemesi vb bişeyler danayıpta.... Ben zihinsel engelli olmaya çalışacağım....
Annemden ayrılmamam annemin beni sokak çingenelerine benzetmemesi için ne yapmayalım ve bunun için önemli bilgi önlem ve uyarı pskolojik desteğe ihtiyaç var...
ALLAH RIZASI İÇİN yardımcı olun.ilginiz için teşekkür ederim....
Medeni Hukukuna bulaşmayalım....

Mrb yaşadığın sorun bayaa ağır . temel sorun sıkıntı çalışamadığın ve gelirin olmadığı için tenkid amaçlıdır annenin yaptığı . Geçim dünyası hayli zor ve sıkıntılı . Üniversite mezunu olup da iş bulamamak daha vahim tablo . Ruhsal engellilik başka zihinsel engellilik başka . Rapor oranın düşük çalışmaya el verir düzeyde cafeterya , market raf düzenleme depolama ve lokanta gibi yerlerde çalışabilirsen kolay geçer iş hayatı..İsim değiştirme soyad değiştirme çözüm değil .. Babanın mirası o soyadı sana . 2018 de ekpss sınavları var kazanırsan memur olup çalışırsın tayinin olur bağımsız hayat kurulur .

Annem pskyatri doktoruna çalışamadığım için ad soyad değiştrme mahkemesi açtırma büyüsü yapıp oğulluktan terketmeye çalışııoo ne yazıkkii :( sokakta kötü durumda olan birini danatıo bana ve sende sokakta kalırsın dior ne yapayım bana akrabada kuzende çalışırkenen telden %99 pskoloji şüphelendim mahkemesiz bipolar teşhis kondu :( Annem abim bunu daha çok abartmaya çalışıyorlar, beni kardeşlikten kovmaya çalışıp inş. sokakta çingen gibi çöp toplarsın diolar...

Bu sebepten mahkemesiz kısa zamanda depresyon kırmızı reçeteli ilaçla hayırlı ölüm bekliyesim geliiioor...

isg

Aman kardeşim ya ölüm çare değil seni neyin karşılayacağını bilmiyosun annenden abinden daha zalim melekler var :) derdinle dalga geçmiyorum kardeşim yanlış anlama zor zamanda yüzünde tebessüm olmak istedim. Vallahi Rabbine sıhın. Anneninde abininde atomlaerını bi arada tutan şüphesiz Allah'tır.

ilaclarini duzenli kullan.
Annene kizma,onun seni cok sevdigine eminim.Anneler evlatlarinin iyiligini ister.

annen hakkında iyimser tablolar cizip, annenin sana zoru olmadıgını ve guzel dusunmeni soylemek bizim elimizden gelebilecek sınırlı bırkac tavsiyeden biri. oyle kotu anneler de var ki haberlerde hemen her gun rastlıyoruz. tum annelerin genellerimizde kullandıgımız anneler kadar sevgi dolu, koruyucu, anac olmadıgı asikar.

ayrıca psikolojik tedavini gormeye basladigin donemde hala iliskilerin yolunda gitmiyorsa ve bahsettigin siddete magruz kalıyorsan -yani bu siddet sanrısal bir durumdan oteyse- bir siginma evine yerlestirilmen icin talepte bulun. orada ilac takibin vs de yapılır. copte yasamazsın muhakkak. bu surecte annenle ve dahası tum ailenle iyi gecinmeye calis derim

VESVESE: pskyatrie gitmiom bekarlık ve işsizlikten büyük can sıkıntı kaynaklanıyor kendimi yenemeyince kardiyoloji göğüscerrahi araştrıp vs kalbe kırmız reçeteli uyuştrucu ilaç vurdurasım hayırlı ölüm akla gelioor... (Artık bilgiler aleyhime dönüyor)

Üst Alt