Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunlarım var, sürekli ilaçlar kullanıyorum. Askerlikten muaf olur muyum?

erdem74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
psikolojik sorunlarım var 1 2 hafta hastane de yattım sürekli ilaçlar kullanıyorum sol testisim de bi kaç yıl önce alındı muaf olur muyum?

erdem74
Teşhisiniz nedir?
Sürekli devlet hastahanesinde takipli hastamısınız?
Engelli raporunuz varmı?

özelden konuşma şansımız var mı

özelden yazar mısın

Buradan yazsanız daha iyi benzer sorunları olanlarda faydalanır.
Bu sitede ki herkesin ya kendi yada yakınında bedensel,ruhsal veya zihinsel rahatsızlık var onun için önyargı ve aşağılama olmaz burada ayrıca kimliğinizde belli değil rahatça yazabilirsiniz.

bipolar bozukluk anksiyete bozukluğu olması lazım bir de sol testisim alındı
kara duman

sürekli gidiyorum kendimi kötü hissettiğimde
engelli raporum vardı süresi bitti

erdem74 Bibolar ve anksiyete için eğer hafif değilse 2 sefer erteleme sonrası üçüncü seferde muaf veriyorlar sol testis eksikliğinden bir şey çıkmaz.
Askerlik muayene zamanı geldiğinde aile hekiminize tedavi geçmişinizi söyleyin sizi sistemin atadığı en yakın devlet hastahanesine sevk edecektir.
Bütün karar hastahanede ki muayene sırasında veriliyor tedavi geçmişinizde dair ne kadar belge varsa götürün derdinizi doktora anlatın ailenizden bir kişi yanınızda olsa daha iyi olur doktor hastalığınızın seviyesinin askerlik yapamıyacak seviyesünde olduğuna ikna olursa 16/C bir yıl erteleme veririr üçüncü yıldada genelde muaf verilir heyete de çıkılır ama heyet sadece onay makamı doktorun kararı asıl ilk seferde muafı psikoz/şizofren gibi ağır rahatsızloklarda veriyorlar sadece.

erdem74
Sen bana psikolojik sorunlarım "YOK" dersen inanmazdım.
TOPLUM ARTIK BÖYLE
HERKES NEREDE KALMIŞTIK.

Üst Alt