Merhabalar 30 yaşında ve 50 günlük askerim 25 gün önce eşim ölü doğum yaptı bu olay iyice zor duruma soktu beni, Askere gelmeden önce anksiyete bozuklugu teşhisi ile tedavi görmüştüm yaklaşık 8 9 sene önce ve ilaç tedavisiyle kısmen düzelmiştim. Fakat askerde bu sorun daha da arttı usta birliğinde ise doruğa çıktı. Komutanım 3 gün izin verdi ve git memleketinden rapor al dedi. Bugün devlet hastanesi psikiyatri servisinden rapor aldım, teşhis; "F43 ağır strese reaksiyon ve uyum bozuklukları" teşhisi yazıyor ve 10 gun istirahat ve 2 tane ilaç verdi doktor ve askere teslim olmadan önce gel bi yazı vercem o yazıyla seni birliğinin bulunduğu yerden hastaneye sevk edecekler dedi.
Sorularım şunlar;
Bu hastaneye sevk işinin akıbeti ne olur? Askerlikte sürekli öfke kontrol sorunu ağlama nöbeti gece uykusuzlugu cekiyorum.
Geçmişte tedavi olduğum hastanenin raporu malesef yok, hastaneye gitsem 8 - 10 sene önceye ait kayit var midir? Elimde delil olması açısından soruyorum.
Son olarakta boyum 1.84 askere teslim olduğumda 78 kiloydum şuanda 64 kiloyum sıkıntı stresten 50 günde 14 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum bu kilo kaybı yaşadığım psikolojik sorunlara delil olur mu? Daha fazla zayıflarsam bu nasıl sorunlara yol açar? Boy kilo endeksine göre sınırdayım askerde bu kadar kilo kaybı normal midir?
Tüm bu durunlar neticesinde elverişsiz raporu alabilir miyim?
Yardımcı olmanızı bekliyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum sevgiler.
Sorularım şunlar;
Bu hastaneye sevk işinin akıbeti ne olur? Askerlikte sürekli öfke kontrol sorunu ağlama nöbeti gece uykusuzlugu cekiyorum.
Geçmişte tedavi olduğum hastanenin raporu malesef yok, hastaneye gitsem 8 - 10 sene önceye ait kayit var midir? Elimde delil olması açısından soruyorum.
Son olarakta boyum 1.84 askere teslim olduğumda 78 kiloydum şuanda 64 kiloyum sıkıntı stresten 50 günde 14 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum bu kilo kaybı yaşadığım psikolojik sorunlara delil olur mu? Daha fazla zayıflarsam bu nasıl sorunlara yol açar? Boy kilo endeksine göre sınırdayım askerde bu kadar kilo kaybı normal midir?
Tüm bu durunlar neticesinde elverişsiz raporu alabilir miyim?
Yardımcı olmanızı bekliyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum sevgiler.