Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik tedavi görüyorum, Salı günü işe başlayacağım. İlaçlarımı içmesem olur mu?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Oryva, Paxera, Cedrina içiyorum. İnanılmaz derecede baş dönmesi ve uyku yapıyor. Doktora yanetki yaptığını söyledim, zamanla alışacaksın dedi. Salı günü işe başlayacağım kendime iş buldum ve uzun yıllar sonra çalışma kararı aldım. İş yerinde sersem gibi gezmek istemiyorum. İlaçları bir süre kullanmasam sorun olur mu? 2017 yılından bu yana hep düzenli içtim ilaçlarımı ilk defa bırakacağım. Sorun yaşar mıyım?

Bırakmak iyi gelmez.
Nasıl tedaviye doktor kontrolünde başladıysan bırakmak istersen de doktorlara güvenmen gerekir.

ÇOK SAKINCALI BİR DURUM BU.
Ben tam 10 yıldır birgün bile bırakmadım.

EN AZINDAN KONTROLLÜ BIRAK.

Bırakmak çözüm olmaz çözüm bulamazsın.
Bence bırakmamak üzerine çözüm bul.

Birseye takildim onu soracaktim.doktora yan etkisi oldugunu soylemissiniz zamanla alisirsin demis.2017 de başlamissiniz uzun suredir alisamadinizmiki!?Ha yan etkiler devam ediyorsa daha ne kadar sure lazimmiski alismak icin anlamadim.Ama kafaniza gore birakmayin.

kutup yıldızı

2017 den bu yana düzenli aynı ilaçları kullanmıyorum. Sürekli ya ilaç değişiyor, ya ilaç dozu yükseliyor. Güncel kullandığım ilaçları 15 gündür kullanıyorum. Bu ilaçlar ilk defa verildi. Geçen doktora gittim bu ilaçlar yanetki yapıyor dedim oda daha kaç gün oldu ki, alışacaksın dedi. Yoksa sürekli aynı ilacı kullanmıyorum. Deneme tahtasına döndüm.

ÖzlemMimaroglu Paxera kandan hızlı cekilen bir ilaçtır. bu sebeple kullanmadığında vucut eksikliğini hissedecek ve bas döbnmelerin dhada artacaktır. bend ekullanıyorum bu tarz ilaçlar. doktorunun tavsiyeleriyle azaltman gerekiyor. öyle ben bıraktım deyip bırakılacak ilaçlar değil

ÖzlemMimaroglu

Cevap veren arkadaşların atladığı bir husus var sanırım, senin ilaç bırakmak gibi bir niyetin yok sadece bir süreliğine kullanmasam olur mu diyorsun doğru mu anladım?

İlacın türüne ve kişide yaptığı etkiye göre değişir elbet ancak bu ilaçları bir şekilde kullanman lazım, henüz alışamadığın ilaca ara vermek seni sadece geri götürür.

Bugün içmesen yarın içeceksin, bu süreyi istediğin kadar uzun tut vücudun alışana kadar içmekten başka elinden bir şey gelmez.

İlk epilepsi ilacımı aldığım günleri hatırlıyorum, fakültenin merdiven basamaklarını çifter görüyordum tutunmadan inemezdim daha sonra bünye alışıyor.

bionic

Bence işverenlere durumu güzelce anlat yada anlatma.
anlat=sonradan kendileri öğrenirse eğer belki zor durumda kalabilirsiniz. OFSAYT A DÜŞMEYİN.
anlatma=ilk başta istersen anlatma, sonra ortamı tanıdıktan sonra güzel bir dille anlatabilirsin BU KADARDIR

bırakıp başlarsanız başa dönersin demişti doktorum yan etkileriyle uğraşırsın dedi

Benim teşşizde majör depresyon herkese geçmiş olsun

ilaçları bırakmak hem çare değil hemde sizi daha kötü yapar ...
doktorun dediği gibi bünye alışır tamam ilk başlarda zorlanacaksınız kolay olmayacak belki ama yanınızda nesacfe 3 ü 1 arada götürün bol bol nes nescafe için ben fabrikada çalışırken günde 3 bardak nescafe içiyordum...sabah 5 de kalkıyordum..

Hasta da çok doktor da ... Arkadaşı diğer yazılarından biliyorum doktoruna pek güvenmiyor umarım halledersin . Sevindim iş bulmana

(şarkı paylaşalım) diye konu aç ordan hem başka şarkılarda öğrenirsin

konumuz depresyon olduğu için moral olsun diye paylaştim

caddy2021
özür dilerim

Salı günü de geçtiğine göre ne yaptığınızı sorabilir miyim?

GeorgeOrwell

İlaçları içmeyi bıraktım fakat işe başlayamadım. Araya bayram gireceği için bayram sonu başlayacağım. Evraklarımı hazırlayıp verdim, sigorta girişim yapıldı

Üst Alt