Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik tedaviden fayda bulamayan var mı?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Ben 12 yaşından beri psikolojik tedavi görüyorum. Ilaç kullanıyorum. Fakat hiçbir yararını görmüyorum. Ilaç kullansam da kullanmasam da aynıyım. Benim gibi olan var mı acaba?

hakanyildiz

Aynı değilsindir farklı olabilir:cool::cool:

Genç yaşta başlamışsın. Şimdi yaş kaç oldu.

Herkeş çaresini buldu:cool:

Paranoya
Bipolar

Yaş 30 iş de bulamıyorum rahatsızlığından dolayı iktisat mezunuyum. Ekpssye girecegim. Ne olcak bilmiyorum.

ekpss ye hazırlanın engelli maaşı var vs

Bende sabaha kadar kendi kendime konuşuyor beynimde insanlar la tartışıyor kavgalar ediyorum :cool:

bende 16 yaşından beri tedavi görüyorum hergün bir avuç ilaç içiyorum antidepresanlarla aakta duruyorum bend eherkes gibi ilaç içmeden yaşamak istiyorum ..
nereye varacak bizim sonumuz...:( :(

Ben. İlaç içsem bir türlü içmesem bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım..

Paranoya şizofreni gibi hastalıklarda ilaç çok önemli. Ama depresyona anksiyeteye etki etmiyo ilaç. Bipolarım demişsiniz bende benziyorum ama tam öylemiyim bilmiyorum dönemsel değil benim günlük değişiyo. Ve ilaç kullanmıyorum hiçbi işe yaramıyo. Belki günde 2 tane xanax kullansam işe yarayabilir veya rivotril. Kalanı bana boş ilaç gibi geliyo bilmiyorum hiç fayda görmedim uzun süre kullandım değiştirdim ama yok. Xanaxı rivotrilide bulması problem :) 3 ay kullanırsın 4. ay eczanen yok der sana başka yerdede bulamayınca yokluğu kötü gelir en iyisi bağımlı olmamak.

İlaçlardan muhakkak fayda görüyorumdur ama aşırı alınganlık,strese tahammül edememe,özgüven eksikliği,iç sıkıntısı gibi problemlerim var.Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum.Kendime hedef koyuyorum ama gerçekleşmesine inancım zayıf.2 senedir vesayet davası ile uğraşıyorum yüzdüm yüzdüm kıyıya geldim.İşlerim rast gitmiyor bu beni çok yıpratıyor.

Valla aklımda sorular sorular yoruldum yaa ilaçlar da artık fayda etmiyor 🙄

Ben alişdim artik 5 yilim oldu bipolarla tanişali sen yaşadisan bende yaşadim ilaca gelecek olursak bolibom gibi her sabah icmeye aliştik tek sorunum cok konuşuyom onada cevrem alişti artik muhhabeti sewiyorum şuan okuyosun ya yazdiklarimi dedigim gibi fazla takinti yapmican arkadas olcan onunla ben öyleyim neyse dedim ya cok konuşuyom diye herkese gecmiş olsun

Üst Alt