Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikososyal engellilerden tekniker kadrosuna atanan var mı?
Düşüncen mantıklı söylediğin gibi olması gerekiyor hani MEMUR kadrolarında yapabileceğin bir görevi verebilirler, Ancak şu var ki bazı doktorlar Ruhsalı Zihinsel olarak değerlendirip mesela benim çalışamayacağım alana Yoğun Bilişsel İşlevler Gerektiren İşlerde Çalışamaz yazmışlar. (Bu arada ben, Genel den girdim sınava Ruhsaldan)
3001 değil de kendi branşımda Tekniker ünvanında tercih vermeye tereddüt ediyorum Sonuçta Teknik Hizmetler Teknikerlik tercih edersem meslek alan hani Tekniker ünvanında yerleştirip başka görev vermezler zannedersem Atamamı yapmazlar diye endişeleniyorum
Ben kendi engelimi neden küçümseyim!
Benim endişem yakındığım küçümsenmeye maruz kalmak!
Bazı kurumların çıkardığı sıkıntılardan haberiniz yok sizin zannedersem, Tercih klavuzunda belirtilmediği halde, kurum kadrosunun karşısına nitelik kodu koymadığı halde Diyanet tercihi ile yereleşen Zihinsel engellilerin atamasını görevini yerine getiremeyecek engeli gerekçesiyle iptal etmişti geçtiğimiz yıllarda googlede aratırsanız habere rastlarsınız.