Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikososyal engellilerden tekniker kadrosuna atanan var mı?

Pelinsu

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Branşın olduğu halde, gerek çalışamayacağın alanda yazandan ötürü gerek se engel gurubundan ötürü ataması yapılmayan varmı ?

sayın pelinsu böyle birşey olsaydı gerek başvuru kılavuzunda o da olmadı tercih kılavuzunda hem de açılan kadroların nitelik kadrolarında belirtilirdi

benim anladığım kadarıyla çalışamayacağı alan kısmı size verilecek iş türünü belirliyor

Düşüncen mantıklı söylediğin gibi olması gerekiyor hani MEMUR kadrolarında yapabileceğin bir görevi verebilirler, Ancak şu var ki bazı doktorlar Ruhsalı Zihinsel olarak değerlendirip mesela benim çalışamayacağım alana Yoğun Bilişsel İşlevler Gerektiren İşlerde Çalışamaz yazmışlar. (Bu arada ben, Genel den girdim sınava Ruhsaldan)

3001 değil de kendi branşımda Tekniker ünvanında tercih vermeye tereddüt ediyorum Sonuçta Teknik Hizmetler Teknikerlik tercih edersem meslek alan hani Tekniker ünvanında yerleştirip başka görev vermezler zannedersem Atamamı yapmazlar diye endişeleniyorum :( :(

teknikerlik yoğun bilişsel işlevler gerektiren bir iş değil.. küçümsemek olarak algılamazsanız sevinirim

tkahveci86

Ben kendi engelimi neden küçümseyim!
Benim endişem yakındığım küçümsenmeye maruz kalmak!
Bazı kurumların çıkardığı sıkıntılardan haberiniz yok sizin zannedersem, Tercih klavuzunda belirtilmediği halde, kurum kadrosunun karşısına nitelik kodu koymadığı halde Diyanet tercihi ile yereleşen Zihinsel engellilerin atamasını görevini yerine getiremeyecek engeli gerekçesiyle iptal etmişti geçtiğimiz yıllarda googlede aratırsanız habere rastlarsınız.

https://www.google.com.tr/amp/s/www...sinin-engelli-atamasini-iptal-etti.html?amp=1

Bu da forum konularından

https://www.engelliler.biz/forum/en...00-e-yakin-engelli-atamasini-iptal-etmis.html

engelinizi küçümsemem zaten.. ben teknikerlik mesleğini küçümsüyorum zannedersiniz diye söylemiştim

Kurumdan kuruma göre deişir. Sağlık bakanlıgında 0 tolerans milli egitimde ise irdelenmiyor.

Tekniker demişsiniz. Ama ney teknikeride onuda paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Üst Alt