Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikososyal engellilerin EKPSS ile devlet memurluğuna atanmaları ve iş imkanları!?

Xeplion15

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Farklı Özel hastanelerden ve Gatadan almış olduğum toplam 6 tane geneli bipolar duygulanım bozukluğu olan eskriptizim var.Açıkçası normal işlerde pek yapamıyorum.Kullandığım ilaçlar gündüz efexor 75 xr tegretol 400 cr akşam Seroquel 400 xr Rivtoril 2 mg Tegretol cr 400 risperdal 2 mg.Askerliğim 17 gün sürdü bipolardan f31.9 bipolar duygulanım bozukluğu ( tanımlanmamış kronik nitelik kazanmış ) ekstradan 5 tane daha balıklırum hastanesi Np Ve 3 tane daha eskriptizim var.Ben kurula başvurup engelli raporu almak istiyorum.8 senedir tedavi görüyorum.Raporu alıp ekpss ye girersem orta halli bir puan alırsam iş imkanları nelerdir ? lise mezunuyum.Biraz araştırdım bu özel sektörde psikiyatriden engelli raporu alınca iş vermiyorlarmış.Devlette bazı bölümlerde puan durumuna göre iş bulabilirsin dediler.
1) Bu 6 eskriptiz ve tedavimle engelli raporu alabilirmiyim görüşleriniz nelerdir ?
2) Ekpss sonucu devlette ne gibi iş imkanları sunuluyor biz pskiyatri hastalarına ?
Daha önce de konu açıp konu rayından çıkıp tartışma ve hakaret boyutuna gelmişti.Hakaret etmeden düzgün bi şekilde cevap verirseniz sevinirim.Allah acil şifalar versin...

2.sorunun cevabı evrak getir götür işi gibi işler veriliyor engelli memura hiçde zor değil ve severek yaparsın umarım:d

ekpss gırıp kazanırsan memur olursun. İş konusudna sıkıntı cekmezsın sana gore ıs verırıler ben şizofreniyim daha agır normalde benım hastalık senden ben katiplik yapıyorum.

Üst Alt