Merhaba arkadaşlar.Farklı Özel hastanelerden ve Gatadan almış olduğum toplam 6 tane geneli bipolar duygulanım bozukluğu olan eskriptizim var.Açıkçası normal işlerde pek yapamıyorum.Kullandığım ilaçlar gündüz efexor 75 xr tegretol 400 cr akşam Seroquel 400 xr Rivtoril 2 mg Tegretol cr 400 risperdal 2 mg.Askerliğim 17 gün sürdü bipolardan f31.9 bipolar duygulanım bozukluğu ( tanımlanmamış kronik nitelik kazanmış ) ekstradan 5 tane daha balıklırum hastanesi Np Ve 3 tane daha eskriptizim var.Ben kurula başvurup engelli raporu almak istiyorum.8 senedir tedavi görüyorum.Raporu alıp ekpss ye girersem orta halli bir puan alırsam iş imkanları nelerdir ? lise mezunuyum.Biraz araştırdım bu özel sektörde psikiyatriden engelli raporu alınca iş vermiyorlarmış.Devlette bazı bölümlerde puan durumuna göre iş bulabilirsin dediler.
1) Bu 6 eskriptiz ve tedavimle engelli raporu alabilirmiyim görüşleriniz nelerdir ?
2) Ekpss sonucu devlette ne gibi iş imkanları sunuluyor biz pskiyatri hastalarına ?
Daha önce de konu açıp konu rayından çıkıp tartışma ve hakaret boyutuna gelmişti.Hakaret etmeden düzgün bi şekilde cevap verirseniz sevinirim.Allah acil şifalar versin...
1) Bu 6 eskriptiz ve tedavimle engelli raporu alabilirmiyim görüşleriniz nelerdir ?
2) Ekpss sonucu devlette ne gibi iş imkanları sunuluyor biz pskiyatri hastalarına ?
Daha önce de konu açıp konu rayından çıkıp tartışma ve hakaret boyutuna gelmişti.Hakaret etmeden düzgün bi şekilde cevap verirseniz sevinirim.Allah acil şifalar versin...