Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik atak hangi sürede yeniler?

Hayao

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Psikotik atak geçirdikten kaç ay sonra kendinize geldiniz dostlar. Bu psikotik atak tekrar ne zaman kendini yeniliyor buyrun sohbete ve birde abizol kullanan var mı aranızda 5 mg olan

Son düzenleme:
İlaçları aldıktan sonra 1-2 ay içinde etki etti. Kendime gelmem 6 ay sürdü. Ancak ilaç yan etkisi ve hastalığın negatif belirtileri geçmiyor.

Hasta olup tedavi olma sürecimde dahil 2,5-3 yılı bulacak. Yani hayatımdan 3 yıl gitti.

Ayrıca atak geçirdiğim için bilişsel yeteneklerimde yeti kaybı oldu. Eskisi gibi leb demeden leblebiyi anlayamıyorum. Unutkanlık var. Tembellik yapıyor.

İlaçları bırakırsan 3-4 yılda bir yeniliyor

Sanırım 6-7 yıldır hastayım.

Kalıcı etkileri olan atak geçirene kadar hastalığın farkında bile degildim

Son düzenleme:
@Hayao, İlaçsız bir 9 aylık dönem geçirdim. 10. Ay psikotik atak başladı. Bundan 7 yıl önceydi atak. O tarihten bu yana ilaç kullanıyorum. İlaçsız dönem ve atak hiç olmadı. Ancak sıkı dur geçen gün doktor organik olmayan psikotik bozukluk tanımı bipolar olduğum gerekçesiyle değiştirdi. 10 yıl sonra tanım değişti.

İlacım abizol 10mg.

@psikotik, benim atak geçirmemde benzer oldu. İlaçları bıraktım. 1 yıl geçmeden psikoz belirtileri başladı.

Üst Alt