Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik belirtili, ağır depresif nöbet, esansiyel tremor ile % kaç oran verilir?

lykosz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
Bir takım terörle bağlantılı zorbaların bana musallat olup aileme zarar vermekle tehdit etmesi,hileyle senet imzalatması ve ayrılık travması,askerlik stresi,sınav stresleri sonucu
2021 yılında psikoz belirtisiyle 15 gün hastaneye yattım.Halisünasyonlar,hezeyanlar,sanrılar gördüğüm bir döneme girdim
Televizyonda geçen haberlerin hepsi benimle alakalıydı etrafımdaki herkesi onlardan zannediyordum onlar ve ben kalmıştım.İçme bardağındaki sudan korkuyordum hemşirelerden korkuyordum herkesin ajan olduğunu takip edildiğimi beni hapse atacaklarını polislerin falan bana zarar vereceğini düşünüyordum.Evde kesici alet bulabilsem öz annemi öldürmeyi kafamda kesinleştirmiştim annemede zarar vereceklerini düşünüyordum gerçeklik algım tamamen kırılmıştı.Instagramdaki paylaşımların hepsi benimle alakalıydı bir araba önündeki arabaya korna basıyor bana bastığını zannediyordum ben ve onlar kalmıştım dünyada.Hatırladığım herbir anı gözümün önünden halisünasyon şeklinde geçiyordu.6 ay bu şekilde sanrılarla hezeyanlarla devam etti.2-3 sene boyunca OKB(takıntı) eşlik etti.
Çok sancılı bir süreç geçirdim.Geçici Psikoz tanısı aldım.Daha sonra başka doktora gittim doktor bana Psikotik Belirtili Ağır Depresif Nöbet,Anksiyete bozukluğu tanısı koydu ve 1 yıldır Aşağıdaki ilaçları kullanıyorum.
-INVEGA 9MG
-Cipralex 10MG
-Cedrina 50MG
Ayriyeten Esansiyel Tremor hastasıyım 10 senedir ellerim ve başım titriyor.
%kaç rapor alırım ?

Terörle bağlantılı kişiler bana kumpas kurdu hileyle senet imzalattılar ses kayıtlarımı aldıklarını falan farkettim korkudan tir tir titreyerek hastaneye yattım.İnce düşünmek,OKB(Takıntı) bu hastalığın sebebi Allah bu illeti geçiren herkim varsa acil şifalar nasip eylesin.

Üst Alt