Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik belirtili ağır depresif nöbet teşhisinde tedavi süreci..?

A.garip

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
S.a hayırlı geceler arkadaşlar . 2009 yılından beri çeşitli aralıklarla psikiyatri servislerinde tedavi oldum 2013 senesinde hastane ye yattım ve bir türlü iyileşmedim son 2 aydır gittiğim doktor psikotik belirtili ağır depresif nöbet teşhisi ile zyprexa 10 mg verdi ve gece de 2 tane kullanıyorum fakat uyutması dışında pek bir faydası yok . Öğrenmek istediğim şeyler ise
1-psikotik belirtili ağır depresif nöbet nedir iyileşmedigi taktirde bir üst teşhis varmıdır.
2-çalışmamâ imkan vermeyor hastalık 11 yıl ve 2200 günle malulen emekli olabilirmiyim
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler hakkinizi helal edin ...

bana da bir ara aynı teşhis koyulmuş tu tabi o teşhis ten sonra da bir iki yada üç farklı teşhis daha koyuldu. Demem şu ki doktorlar teşhis konusunda çok cömertler fazla kafaya takmamalı.

A.garip

Bu zamana kadar aralık verdin mi hiç ilaçlarını düzenli şekilde kullanıyomusun eğer cevabın bunlara evet ise sgk'ya malulen emeklilik için başvuru yap epikriz raporlarını ve eczaneden ilaç çıktılarını alıp doktora göster durumunuda anlat çalışamıyorumde yüzde 70 oranında rapor alırsın ama muhtemelen raporunu süreli verirler ilerleyen dönemlerde raporun bittiği zaman tekrar başvuru yapman gerekli

Üst Alt