Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik belirtili ağır depresyon için yüzde kaç rapor alırım veya alabilir miyim?

Suqer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bugün psikiyatıra gittim doktorum 3 afdet ilaç verdi teşhisi koydu hatta seni hastanemize yatırabiliriz dedi muayne sonunda rapor alabilirmiyim dedim hayır dedi sağlık bu teşhisle sağlık kuruluna girebilirmiyim girebilceksem kendimi başvuru yapıyorum nereye başvurucu yapcam yardımlarınızı bekliyorum

ayrıca 2 yıl önce aşırı öksürük ve balgamdan doktora çıkmıştım koah demişti oranını sormadım ama bu 2 hastalıgımdan %40 rapor alabilirmiyim

Psikeatride nezamandır tedavı göruyorsunuz nekadar zamandır ilaç kullanıyorsunz...aynı sekılde göğüs doktoruna nezaman gıttınız tedavı devam edıyormu ...ona gore cevaplandırayım sorularınızı

Piskiyatıra bugün gittim yeni teşhis konuldu askerdeykende obsesif diye bir tanı konulmuştu.Koahı fazla önemsemedim ilaç vermişti kullanmadım üstüne birde sigara içtim malak gibi çok tehlikeliymiş şu anki durumum koah yönünden eskisinr göre daha kötü ömümüzdeki hafta içi hastaneye gitcem muayne olcam

Birde sol ayağımda varis var mosmor

bu bilgilere göre şuan hiçbirinden oran alamazsın hastalıklardan oran alabılmek için bir sure düzenli ilaç kullanman gerekıyor psikeatrıden 1 yıl kadar tedavı göreceksın kı doktor hastalıgın seyrine göre oran versın .Koah çok tehlıkli ölümcül bir hastalıktır son evreye geldıgınde kurtulma yolu yoktur bunun oranı ıse solunum testıyle kan gazı testıyle oluyor yıne bunun içinde tedavıye başlayıp duzenlı sürdürmen gerekli...Variste oran yok hayatı fonksıyonlarını etkılemeyen hastalıklardan oran verılmez ..

Birde şunu eklıyeyim koah ın az etkılemış ise senı % 20 oran verılıyor kı bu senın hıcbır işine yaramaz ..koah çok ılerı ıse ki inşallah değildir çünku cok tehlıkelı bır hastalık daha fazla oran verılır zaten % 40 işini görüyor ...psikeatrıdende aksatma ılaçlarını tedavını birsure sonra ıkısınden yeterlı bır oran alırsın pesını bırakma derim

Ben şizofrenmiyim acil lütfen

Arkadaşlar 1 i özel olmak üzere 3 doktora gittim ilk doktorum f.32.3 psikotik belirtili ağır depresyon 2.özele gittiğim f.32 depresif nöbet 3. Ve son gittiğim doktor f.32 depresif nöbet dedi ve ailemden biriyle görüşmek istedi give görüştü teşhis f.32.2 orta depresif dedi benden mmpı testi istedi yaptım haftaya tekrar gel dedi 3 ilaç verde cedrina cipralex ve olfrex
rahatsızlığım ise vefat eden yakınımı görüyorum sürekli öldüğüne inanmıyorum bana zarar vermemi istiyor bana zarar verecek dıye traş olamıyorum ellimi kesecek diye tırnaklarıkı kesemiyorum benim durumum nedir bunlar neyi işaret ediyor ilaçları kullanmaya başladığımdan beri kabuslar görüyorum ben şizofrenimiyim şizofreni tedavisi görenler yardım etsin lütfen

Bu arada 7 yıl önce 2 kez intihar girişimim oldu en son parmağımı kesmeye çalıştım vefat eden yakınımın bana vermiş olduğu emirler doğrultusunda bunlarıda doktora anlattım şu an intihar etmeyi düşünoymusun dedi hayır dedim ama yakknım bana zarar vermek istiyor dedim benim akıbetin ne olur tedavi görenler lütfen yardım etsin

Suqer

Şizofreni değil, depresyon hastasısın. İlaçlarını çok düzenli kullan. Başlangıçta ilaçlar nedeniyle kabuslar olabilir. Zamanla geçer.

şizofren herşeyden şüphelenmektir

KRONİK PARANOİD SINIFLARI VARDIR

BENİM HAKKIMDA KONUŞUOLAR TAKİP EDİLİORUM YEMEĞİME ZEHİR KONMUŞ OLABİLİR
VESAİRE VESAİRE

Mirhat bu söylediklerini iş hayatımda yaşıyorum hemde aşırı şekilde ölmek öldürmek değil ama işten çıkarılmak gibi

Merhaba arkadaşlar piskiyatr'ım benden MMPI testi için pisikoloğa yönlendirdi testi yaptım test sonucunda paranoid şizforeni taşhisi konulabilir v.s v.s yazıyordu yarın sonucu doktoruma götürcem doktorum psikoloğun vermiş olduğu sonucu göz önünde bulundurup şizforeni teşhisi koyar mı yoksa bir kaç test daha mı ister

birde bana bu teşhisi koydu diyelim hemen sağlık raporu için başvuru yapmalımıyım yoksa ilaclar kullanıp 4 5 ay geçirip öyle mi başvuru yapayım özel sektörde çalışmaıyorum 1 kaç ayda kapı önüne konuyorum en azından devlet memuru olurum rahat bir nefes alırım yönlendirmeleriniz benim için çok önemli

Suqer

Başka bir test istenebilir. Buna ancak tedavi sürecinde karar verilir. Ve rapor için de bu tedavi sürecinin tamamlanmasını beklemelisin.

Doktorun tam anlamıyla teşhis koyması v.s ne kadar sürer 2016 ÖSS sınavına yetişir mi raporu çıkarmam

En tehlikeli olanı paranoid die duydumdu

KULAĞINA SESLER GELİP O SESLERLE KONUŞTUĞUN OLUOMU

Evet hem görsel hem işitsel

Bugün iş yerimde tuvalette 1 saat kalmışım arkadaşlar cameradan izletti

Piskyatt psikoloğun yapmış olduğu tanıya hayır diyebilirmi

Sosyak ilişkilerde düşmanlık ve şüphe olası tanı paranoid şizofreni demiş psikolog

Piskiyatr psikoloğun söylemiş olduğu olası tanıya hayır diyebilir mi bunu öğrenmek istedim

Şizofren

arkadaşlar doktorla ilk görüşmemde f32.2 orta depresif tanısı koyup ailem ile görüşmek istedi.Ailemle görüştü ve psikoloğa sevk edip mmpı testi istedi.Test sonucu olası tanıda paranoid şizofreni çıktı.Doktoruma gösterdim ailemden biri ile görüşmek istedi büyük ihtimal hastaneye yatırcağını söyledi.f32.2 orta depresif yüzünden hastaneye yatırılı mı şizofreni teşhisimi koydu doktorum

Üst Alt