Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik belirtili agir depresyon, tek böbrek, hipertansiyon hastasiyim. Rapor oranı

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Psikotik belirtili agir depresyon rahatsizligim nedeniyle 2 senedir tedavi goruyorum...4 aydir ise hastanede yatiyorum...halisunasyon ve uzun süreli(15 er gun süren 3 nobet) bayılma nobetlerim oldu...bircok ilac kullaniyorum..saymama gerek yok en son efexor 300mg/gun cypralex, buspon ve hastanede oldugum icin haftalik degisebilen birkac ilac daha kullaniyorum..
uyku sorunumda var..geceleri halisunasyon nedeniyle olsun normalde olsun uyuyamiyorum...
Tek bobregimi gecen sene bir yakinim olan hastaya verdim..
Hipertansiyon hastasiyim.vasoxen 10 mg.covaren 5/10mg kullaniyorum sabah aksam..
Sol kulagim pes sesleri duymuyor..sag kulak kapaliyken konusma seslerini anlayamiyorum.
Sorularim
1- psikotik belirtili agir depresif nobetim ve uyku sorunum ayri ayri degerlendirilir mi?
2- hipertansiyonum kullandigim ilaclara ragmen 14/10 civarinda seyrediyor..hastanede yapilan kontrollerde de durum boyle.%10 üstü bir oran alabilir miyim?
3- toplam alabilecegim oran sizce ne olur?

Ozellikle OturanBoga sizden cevap bekliyorum..

ben oturmayan boğa olarak tahmin edemem oranı

Ek olarak bir sorum daha var.su an calismiyorum..zaten psikolojik sorunlarim nedeni ile 3 senedir issizim.erken emeklilik veya malulen emeklilik icin basvuru yapabiliyor muyum?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ediyorum...

Tesekkurler arce 😊

raporu al bakalım,ondan sonra hangi boğadan istersen bilgi alırsın

arce rapor basvurusu yapmadim daha.calismadigim icin emin olamıyorum basvuru yapmaya.o nedenle bilgi almak istiyorum ozellikle.

psıkyatrıden hastanede yattıysan,sana bakan dr bul ondan destek iste.hastalığın kaydı hastanede kayıtlarında 2 yıldan öncesine çıkarsa 40 puan verir.böbrek ve ht yi psıkyatrı dr söyleme.onlar yedekte olsun tek böbrek 25 puan ht 10 puan.psıkyatrı dr seni tanıyosa en az 40 puan....ben boğa değilim .ben neyim

arce kusura bakma..sanirim seni gucendirdim😊 yeni uyeyim.ama uzun süredir takip ediyorum.cevaplarda oturanbogayi cok sık gordugum icin ozellikle onu ekledim..cok tesekkur ederim sana da.yalniz tek bobrek 25 demissin.sanirim o 10 olacak.degil mi?

Calismiyorum..emeklilik icin rapor muracaatim nasil olmali..

Baska bir baslikta sormustum.ayreten acma geregi duydum.onemli bir konu cunku..psikotik agir depresyon nedeniyle 4 aydir hastanede yatmaktayim.
Rahatsizligim nedeniyle uzun suredir calisamiyorum..erken emeklilik veya malulen emeklilik icin rapor basvurusunu nasil yapmam gerekiyor..herkese simdiden tesekkur ederim..

Üst Alt