Psikotik belirtili agir depresyon rahatsizligim nedeniyle 2 senedir tedavi goruyorum...4 aydir ise hastanede yatiyorum...halisunasyon ve uzun süreli(15 er gun süren 3 nobet) bayılma nobetlerim oldu...bircok ilac kullaniyorum..saymama gerek yok en son efexor 300mg/gun cypralex, buspon ve hastanede oldugum icin haftalik degisebilen birkac ilac daha kullaniyorum..
uyku sorunumda var..geceleri halisunasyon nedeniyle olsun normalde olsun uyuyamiyorum...
Tek bobregimi gecen sene bir yakinim olan hastaya verdim..
Hipertansiyon hastasiyim.vasoxen 10 mg.covaren 5/10mg kullaniyorum sabah aksam..
Sol kulagim pes sesleri duymuyor..sag kulak kapaliyken konusma seslerini anlayamiyorum.
Sorularim
1- psikotik belirtili agir depresif nobetim ve uyku sorunum ayri ayri degerlendirilir mi?
2- hipertansiyonum kullandigim ilaclara ragmen 14/10 civarinda seyrediyor..hastanede yapilan kontrollerde de durum boyle.%10 üstü bir oran alabilir miyim?
3- toplam alabilecegim oran sizce ne olur?
Ozellikle OturanBoga sizden cevap bekliyorum..
uyku sorunumda var..geceleri halisunasyon nedeniyle olsun normalde olsun uyuyamiyorum...
Tek bobregimi gecen sene bir yakinim olan hastaya verdim..
Hipertansiyon hastasiyim.vasoxen 10 mg.covaren 5/10mg kullaniyorum sabah aksam..
Sol kulagim pes sesleri duymuyor..sag kulak kapaliyken konusma seslerini anlayamiyorum.
Sorularim
1- psikotik belirtili agir depresif nobetim ve uyku sorunum ayri ayri degerlendirilir mi?
2- hipertansiyonum kullandigim ilaclara ragmen 14/10 civarinda seyrediyor..hastanede yapilan kontrollerde de durum boyle.%10 üstü bir oran alabilir miyim?
3- toplam alabilecegim oran sizce ne olur?
Ozellikle OturanBoga sizden cevap bekliyorum..