Ruhsal rahatsızlığım olduğunu öğrenen her arkadaşım dediğim kişiler dostluklarını kestiler. Aslında çok özel birisi yani eşim olmasını istediğim kız da tekliflerimi kabul etmeyince diğer dost dediklerimin gitmesi de bir anlam ifade etmedi. Ruhsal rahatsızlığı olan çoğu yerde dışlanıyor; şizofreni-paranoyak isimlerinden başka bir şey bilmeyenler biz hastaları rencide ediyorlar. Şu an çalıştığım yerde benim psikotik bozukluğu olan biri olduğumu bilmeyenler çoğunlukta. Ama bugüne kadar çok çektim; işsiz kaldım, ilaçsız, tedavisiz kaldım... Bu durumlar söz konusu iken, herkes benle ilişkisini kesiyorken bir de evlenme aile kurma gibi bir sorumluluk altına girilmesi de çok tokat yendiğinden elbette zor hatta imkansız görünüyor...
Vermeyince MABUD
Neylesin Sultan MAHMUD
Aslında durum bundan ibaret, inanabiliyor musunuz? İnşallah ahirette mükafatımız fazla olur diğer insanlara göre... Bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum.
Her zaman gamlıyım
Her zaman üzgün
Psikotik bozukluk gereği genellikle depresif mizaçlı olmak; yüzümüzün zor gülmesi de negatif bir değer taşıyor... Çok güzel, çok komik espriler yaparım; çok eskiden gır-gır, hıbır dergileri falan vardı, takip ederdim; o zamanlar benim böyle olacağım, neredeyse yarı kötürüm olacağım aklıma bile gelmezdi...
Tekerlekli sandalyede oturup da sağlam bir bayanla evleneni gördüm; bu işin sırrı ne yahu...
Vermeyince MABUD
Neylesin Sultan MAHMUD
Aslında durum bundan ibaret, inanabiliyor musunuz? İnşallah ahirette mükafatımız fazla olur diğer insanlara göre... Bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum.
Her zaman gamlıyım
Her zaman üzgün
Psikotik bozukluk gereği genellikle depresif mizaçlı olmak; yüzümüzün zor gülmesi de negatif bir değer taşıyor... Çok güzel, çok komik espriler yaparım; çok eskiden gır-gır, hıbır dergileri falan vardı, takip ederdim; o zamanlar benim böyle olacağım, neredeyse yarı kötürüm olacağım aklıma bile gelmezdi...
Tekerlekli sandalyede oturup da sağlam bir bayanla evleneni gördüm; bu işin sırrı ne yahu...