Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik bozukluğun rapor oranı nedir?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
paylaşılmış psikotik bozuklugun oranı nedir

Son düzenleme:
tb2nhf

kardeşim engelli yönetmeliğindeki rapor cetveline göre bu yazıyor başka birşey bulamadım

E- Psikoaktif Ruhsal ve Davranışsal Bozukluklar (duygulanım bozukluğu, bağımlılık sendromu, alkol ve madde kullanımına bağlı paylaşılmış psikotik bozukluk -alkol halusinozisi, alkol paranoyası-)

1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 20
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 35

ya dikkat ettiysen alkol ve madde kullanımına baglı paylaşılmış psikoz diyo bizimki bu degil yani alkole maddeye baglı degil ya kimden ögrenecez bunu nabacaz bu degil herhalde

ya bu nasıl bi şey bulamadım hic bir yerde lütfen biri yardım etsin

@tb2nhf

[FONT=sans-serif]Rapor cetvelinde başka bir açıklama ya da ifade yok maalesef. [/FONT]P[FONT=sans-serif]sikotik bozukluk, cetvelde [/FONT]@Skolyoz23 'ün yazdığı gibi var.

iyide maddeye baglı diyo orda maddeye baglı olmayanıdamı ona baglayacaklar fikrinizi alıyım allah allah şaştım kaldım bi akıl verin

ya işin daha ilginci tanı kodunuda bulamadım psikoaktifin anlamınada baktım uyuşturucuya baglı demekmiş bu şekilde buna dahil etmeleri imkansız

tb2nhf

sana mı koydular bu teşhisi, o zaman yanlış koymuşlar dostum yada başka bir adı olmalı

skolyoz 23 özelden yazdım bak

benim alkol ve esrar a bağlı psikotik bozukluktan 100 de 50 verdiler
ama 7 sene önce aldım raporu

mirhat

şimdiki güncel oranda tedavi görmesine rağmen iyileşmez ise yani en yüksek puanı cetvelde yüzde 35 yazıyor demek ki oranları düşürmüşler

bilgiler icin sagolun arkadaşlar

psikotik bozukluk sağlık kurulu raporu oranı kaç olur

Merhabalar . Hastanede yatış dönemimde şizofreni tanısı kondu . SAĞLIK KURULU RAPORU ALMAYA GİTTİĞİMDE doktor tanıyı psikotik bozukluk ve tedaviyle çalışabilir yazdı . rapor için gün verdiler . Sizce kaç çıkar acaba rapor oranı

teşekkürler verdiğiniz cevap için . sizdemi aynı tanıyla rapor psikotik bozukluk tanısıyla rapor aldınız . yukarıdaki yorumlarda rapor oranı farklı söylenmiş kafam karıştı . inşallah dediğiniz gibi olurda ekpss ye girebilirim

Üst Alt