Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik bozukluk nedeniyle hastanede tedavi görüyorum. Rapor oranım ne olur?

Yusufbb

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar 2004 ten beri bakırköy ruh hastanesinde tedavi görüyorum psikotik bozukluk tanısıylada askerede gidemedim çürük verdiler şuanda hala gidip geliyorum vergi indirimi almak istiyorum ne yapmam lazım birde yüzde kaç rapor verirler

selam arkadaşlar 10 yıla yakın bakırköy ruh sinir hastalıkları hastanesinde tedavi görüyorum lakin teşhis olarak askeri hastaneden refüze olduğum kronik hale gelmiş psikotik bozukluk raporu var, bakırköy ruh sinir hastalıkları hastanesinden raporum yok vergi dairesinden sevk aldım 26 temmuzda sağlık kuruluna giricem sizce neye göre bakıp rapor vericekler oran ne olur ? bilgisi olan varmıdır heyet sırasında ne yapıyorlar ?

varmı raporunuz teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

yok benim raporum 2 aydir tedavi oluyom en az yuzde 45 verirler diyolar yani kısmen tedavi olana yuzde 45 tedaviyle duzelmeyen yuzde 70 80 heralde

12 yıldır görüyorum tedavi evet en düşük yüzde45

hocam senin ne şikayetin varki doktor bu teşhisi koydu hangi ilaci kullaniyosun

Yusufbb..hocam rapor alıp emeklilik müracatı yaptınmı?..konuyu açalı baya olmuş da merak ettim??

deathless hocam bakırköy ruh sinir hastalıkları hastanesinden raporum yok vergi dairesinden sevk aldım 26 temmuzda sağlık kuruluna giricem sizce neye göre bakıp rapor vericekler oran ne olur ? bilgisi olan varmı ? heyet sırasında ne yapıyorlar ? 10 yıla yakın aralıkla giidpgeldim tedavi gördüm askerden çürük raporunda kronik hale gelmiş psikotik bozukluk demişlerdi ama bakırköyden rapor almayı düşünmedim zaten nereye kullanacaksın diyip vermiyorlar.
Nasılsıniyim hocam 10 yıllık zaman diliminnde serequel lustral risperdal akineton paxera vb ilaçlar kullandım askeri çürük raporunda kronik hale gelmiş psikotik bozukluk ama bakırköyde ne olarak geçiyor bilmiyorum araştırmadım (

bence yuzde 80 bile alirsin askerlikte yapmamıssın cunku bu rahatsızlıktan dolayı

kullandığın ilaçlar ve tanısı muhtemelen sgk da kayıtlıdır, heyet görebiliyordur. sanırım bunu göz önüne alırlar.

sizin de, e-devlet yada eczaneden çıktılarını alma imkanınız var.

Psikotik bozukluk için ne oran verilmektedir?

OturanBoğa merhaba nasılasınız bir sorum var size sorabilirmiyim ben 31.01.2020 de heyete gireceğim bakırköy ruh hastalıkları hastanesinde doktorum tanı olarak yazdığı şöyle 2012 yılında psikotik bozukluk tanısıyla askerlikten muaf ve Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen aksiyete bozukluk yazmış çalışma durumunun yüzde 50 sini kaybetmiş yazdı heyete girdiğimde oran olarak ne verecekler ayrıca heyette birşey soruyorlarmı

banada 100 de 50 verdiler
çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk
kullandığım ilaç zyzapin 20 mg olanzapin

Yusufbb..hocam bu hastalığın ile ilgili rapor heyet vs sonra erken emeklilik falan düşünüyormusun bu arada??...çünkü çalışmaya imkan vermeyen ibaresi de var doktor raporunda?...gerçi işin içine psikiyatri girdimi vergi indirimi ve emeklilik süreli olur ama daha sonra hastalığın seyrine göre süresiz e döner....çok geçmiş olsun..

deathless hocam doktır bu şekilde yazmış adı geçen aksiyete bozukluğu ( tedavi ile işlevselliği düzelmeyen) denilen akıl hastalığı tespit edildiği ve 2011 yılında kronik hale gelmiş psikotik bozukluk tanısıyla askerlikten muaf ,ataklarda azalma yok yaklaşık 2 yıldır düzenli takip altında olup sertralin 150 mg,trifuoperazin 3 mg, mirtazapin 15mg kullanmasına rağmen aksiyete sempotlarında düzelme olmadığı bu durumuyla çalışamasının yüzde 50 sini kaybettiği yazmış .süreli olma durumu varmıdır ? yüzde kaç rapor alırım heyette

emeklilik ve vergi indirimi düşünüyorum çalışmayı düşümüyorum oran yüzde 40 altına olurmu

Oranin yuzde 45 surekli olur eger sen calismak isterim dersen dr calisabilir raporu verir sen calismak istersinde özel seni alirmi bilmem kamuda zor aliyo bunu bil bende aybi durumdayim 3 yil issizim artik ne olcaginida bilmiyom normalde calismak istiyorum ama hep engel emeklilik dusunur oldum

Yusufbb..hocam rapor durumuna göre oranı ve sürekliliğini elbet de doktorlar bilir,ama anlattıklarına göre iyileşmeyen çalışmaya el vermeyen bir durum varsa 40 üzeri alırsın gibime geliyor,ve bence de doktora çalışabilirim deme sakın öyle bir durumun yoksa çünkü yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi iş bulman zor olabilir,sen engelli emekli ol gene emekli iken başka işlere de bak ,en azından 1 maaşın garanti cebinde olur öteki de ekstra kazancın olur..geçmiş olsun..
emeklilik için yıl prim gün durumları nasıl sgk başlangıç falan??

deathless hocam çok sağol bilgilerin için doktara zaten çalışamadığımı belirttim kendiside rapora öyle yazdı yüzde 50 çalışma yetisini kaybetti yazdı işlevseliiği düzelmeyen aksteye dedi araştırdım ( işlevselliği düzelmeye akseyete ) %50 alıyormuş sgk prim günüm 4808 gün işk giriş yılım 2004
Yalcinkeles hocam çalışamıyorum dedim 2010 yılından beri kayıtları açtı baktı orda tecavı gördüğümü kendide gördü artık 31 ocakta heyet var birşey soryorlarmı heyette :rolleyes:

deathless hocam mrb nasılsın ? ben 31.01.2020 tarihinde heyete girdim 1 ay sonra vergi dairesine gidin dediler .çünki yazıyı vergi dairesi istemişti elden bana vermiyorlarmış bu rapor ankaraya gittikten sonramı Fatih teki vergi dairesine gidecek ayrıca rapor sonucumuda vermediler ruh ve sinir hastalıkları hastaensinden vergi dairesinden öğrenebilirsiniz dediler. benim ne yapmam gerekiyor biligi olan yardımcı olabilirmi ? .(buarada tanı işlevselliği düzelmeyen anksiyete bozukluk oran ne olur ? 40 üzeri alırmıyım

adanalı01 hayır dostum birşey sormadılar askerlikten muaf olduğum rapor vardı onu verdim yatış oldumu hayır dedim daha sonra dışarda beklememi istediler 5 dk sonra sonuç vergi dairesinden 1 ay sonra alın dediler askerlikten muaf olduğum psikotik bozukluk tu oranı merak ettim sölemediler

Üst Alt