Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik bozukluk teşhisi ile adi malül olarak % kaç emekliye ayrılabilirim?

zafer7474

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Jandarma teşkilatında 12 yıllık uzman çavuşum.psikotik bozukluk teşhisi ile 6 yıldır tedavi görmekteyim. raporlarımın toplamı 22 ay oldu ve doktorlar bana 14 ay daha rapor verip adi malül olarak emekli edeceklerini söyledi.
acaba % kaç iş göremez veya kaçıncı dereceden adi malül olabilirim?

teşekkürler...

Hangi oranda maluliyet verileceği, emekliliğiniz için size verilecek sağlık durumunuzu gösterir Kesin Rapor'da anlaşılır.

Yalnız Vazife malullüğünde 6 derece olduğunu biliyorum ama Adi malullükte de derece var mı?

Psikotik bozukluk tanısı ile emekliye ayrılıyorum. Kaçıncı dereceden emekli olurum?

Iyi çalışmalar dilerim.psikotik bozukluk tanısı ile adi malül olarak emekliye ayrılıyorum.kaçıncı derece den emekli olurum öğrenebilirmiyim????

TSK sağlık yönetmeliğini iyice incelemek gerek. Ama uzman olmayanların bu konuda tahminde bulunabileceklerini sanmıyorum. O kadar nüanslı ki bu psikolojik rahatsızlıklar...

Üst Alt