Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik bozukluk ve şizofrenide benimle aynı seyleri yasayan var mı?

Akinetoon

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
16 yasimda madde kullanmaya basladim.20 yasima gelmistim hersey cok guzel gidiyordu,mutluydum.Yine birgun en yakin arkadaslarimla madde kullanirken butun algilarim bozulmustu.Onlardan supelendim,bana zarar vereceklerini,benle dalga gectiklerini,hatta beni oldureceklerini dusunmeye baslamistim.

Ogunden sonra onlarin her hareketinden suphe duydum.Beni takip ettiklerini,zarar gorecegimi dusundum.Beynim sanki baska bisey dusunmuyordu aklimda hep onlar olaylar ve baglantilar vardi.Psikiyatira gittim anlattim yasadiklarimi,antipsikotik ilaclarla tedavim basladi.Psikotik belirtili agir depresif nobet,psikotik bozukluklar,davranis bozuklukluklari,organik olmayan psikoz teshisleri konuldu.

Belli bizamandan sonra dusunceleriminde okundugunu dusunmeye baslamistim.OKB belasida baslamisti.En deger verdigim en mukemmliyetci oldugum konularin tam tersi dusunceler beynimi kemiriyordu sanki.Cinsel obsesyonlar . 7 senedir tedavi goruyorum.Artik yasamaktan biktim.

Çok geçmiş olsun kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun, şuna inanıyorumki üstesinden geleceksin aynı durumların benzerini bende yaşıyorum.

HakanK. Tesekur ederim kardesim iyi dileklerin icin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Yasadiklarimiz kolay seyler degil.

Akinetoon

Şüphecilik genelleme yapamasak da ruhsal rahatsızlıkların önemli bir bölümünde var. Benimde dini takıntılarım vardı ama şimdi daha iyiyim. Sizin de bu durumlarınız yavaş yavaş geçecektir emin olun. :)

psikiyatriden 4 farklı teşhis almış bir kader arkadaşınız olarak ilgimi çekti doğrusu şükür bende madde kullanımı yoktu ama isterseniz tanışabiliriz arkadaşım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar belki bu vesileyle birbirimize destek olabiliriz. Sana ve bütün kader arkadaşlarıma buradan her şeyi kısaca özetleyen bir hitap la seslenerek selam vermek istiyorum; Dostlar; UNUTMAYIN Kİ HASTALIĞIMIZ SADECE HAYATIMIZIN KÜÇÜK BİR PARÇASI dır BÜTÜNÜ DEĞİL. Bunu bilin ve ONUNLA MÜCADELE EDİN..

DJ_BORAN isterim tabi tanismayi kardesim.Herkesle konusulmuyor,insalar uzak kaciyor,senelerimize sıgdıramadıgımız sıkıntılarımızı iki saniyelik bosverlerle gecistoriyorlar.sanada cok gecmis olsun kardesim.haklisin soylediklerinde sonuna kadar

bende alkol esrar a bağlı psikotik bozukluk var bende atak zamanı düşüncelerimi cep telefonundan gazatelerden okuyolar zannediyodum her atak zamanı kendimi direk haşa allah sanıyorum uzun burunlu esmer insanlar şeytanın küçük burunlu beyaz yüzlü insanlar benim kulum sanıodum. hatta atak zamanı bi düşüncemi sölim

benim adım süleyman olduğu için allahın en çok istediği şey insan olup yeryüzüne inmekti bu yüzden sülonun vücuduna girerek yeryüzüne iner bunun gibi birçok saçma düşüncem oluyodu

atak zamanı esrar alkol kullandığım zamanlar 5 senede bi atak geçiriyodum şimdi dokuz sene oldu atak geçirmedim allaha şükür yanlız şunuda sölim ayda 1 bi tane bi litre şarabı deviriyom antipsikotik ilaç kullanıorum günde bi tane etken madde olanzapin 20 miligram

İstanbul'daki arkadaşlarla buluşma yapabiliriz. İlgilenenler yazsın.

Okb

Aklıma istemediğim, beni o an en çok rahatsız edecek düşünceler geliyor ve buna engel olamıyorum. bıktım artık aynı rahatsızlığı yaşayan varmı ? nasıl baş ediyorsunuz bu illetlee onerisi olan varmı arkadaslar?

Üst Alt