Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik Bozukluklarda hangi oranda rapor veriliyor?

askerr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
size bir sorum olacak cvplarsanız sevinirim ben askerde pskolojık bır rahatsızlık geçirdim 3 ay hava degişimi aldım daha sonra bi üç ay bdaha hava degişimi aldım daha sonrada askerlige elverişli degildir raporu verdiler şuandada işsizim ve iş bulma sıkıntısı çekiyorm ben bu rapordan herhangi bi hak talep edebilirmiyim teşhışde pskotık bozukluk ilk defa askerde oldu. şimdiden teşkr edrim

(bu konu hakkında bılgisi olan arkadaşlardan yorm bekliyorm)

Sakatlık oranı cetveli'nde ilgili bölüm şu şekildedir:
Not: Oran %40 ve üzeri olursa, sakat statüsünde de iş başvuruları yapabilirsiniz

zihinsel_ruhsal_davranissal_bozukluklar_cetveli_1.png

zihinsel_ruhsal_davranissal_bozukluklar_cetveli_2.png

zihinsel_ruhsal_davranissal_bozukluklar_cetveli_3.png

zihinsel_ruhsal_davranissal_bozukluklar_cetveli_4.png

Hastalığın şiddetine göre oran yükselir.Ben askerdeyken bütün delileri ,sakatları, piskopatları bir dağ karakolunda topladılar ,askerliği paşalar gibi yaptık :)Kronik depresyon %10 aldım hastaneden.Sizinde bir yetkili hastaneden muayene olmanız ve en az %40 ve üzeri sürekli raporu alırsanız ,erken emeklilik olsun, sakatlık kadrosu vb. özürlü kartı alıp bir takım haklardan faydalanabilirsiniz.

Üst Alt