Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik bozuklukta kullandığım ilaçlar aşırı kilo aldırdı!?

Yalcinkeles

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben iki bucuk yildir xeplion ve selectra ilac kullaniyorum 3km den fazla yuruyemiyorum dizlerim bacaklarim cok agriyo cabuk yoruluyorum 100 kilodan 144 kiloya ciktim raporum yuzde 45 psikotik bozukluk calisabilir ama ben calisamiyorum ölmek istiyorum sizdede boyle olan varmi

Ben iki bucuk yildir xeplion ve selectra ilac kullaniyorum 3km den fazla yuruyemiyorum dizlerim bacaklarim cok agriyo cabuk yoruluyorum 100 kilodan 144 kiloya ciktim raporum yuzde 45 psikotik bozukluk calisabilir ama ben calisamiyorum ölmek istiyorum sizdede boyle olan varmi.

Eğer kullandığınız ilaçlar size 44 kilo aldırdıysa doktorunuzla görüşerek ilaç veya doz değişimi yapmalısınız. Çok ilaç kullanmak çok tedavi olacağınız anlamına gelmez. Tabi ki bu kararı doktorunuzla birlikte alacaksınız. Kilo verdikçe moraliniz yerine gelecek ve yaşama daha sıkı tutunacaksınız.

bende etken madde olanzapin kullanıyom
tek yan etkisi iştah kendini frenliycen dedi doktor
maalesef ilacın böle bi yan etkisi var dedi

mesela normal insan bi bardak su içiyosa ben 3 bardak içiyom bazen hızımı alamıyom 4 lüyom

mirhat

Önemli olan suyu 3 kat fazla içmek/içmemek değil yemeği 3 kat fazla yemek/yememek.

ekonomist79

Eee ilaç değiştirsin 60 - 70 kiloda yeni ilaç aldırsın.. Şeye sürecek bilgin yok...
@Yalcinkeles kardeşim 3km yürü hergün ne kadar yürüyebiliyorsan yürü kilodan kurtulmak için ne gerekiyorsa yap..

Üst Alt