Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik depresyon tedavisi görüyorum ama kendimi kötü hissediyorum!?

two2kay

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
2
merhabalar,

ben almanya da yasiyorum. 29 yasindayim ve psikozik depresyon rahatsiziyim.
2021 austos da türkiye de tedavi gördüm istanbulda özel hastanede.

elektrokonvülsiftedavisi 10 tane.
birde ilac kullaniyorum:

abilify aksamlari 30mg
amisulprid aksamlari 200mg
fluoxetin sabahlari 60mg

dokuzuncu aydayim su an tedaviyi göreli. bilmiyorum, kendimi kötü hissediyorum ayni rahatsizligi yasayan, veya ayni haplari kullanlar var mi, bana motivasyon lazim. devam edeyim mi ilaclarla yoksa birakmayi düsünüyorum

Ben sana şunu söyleyim şizofreninin ne demek olduğunu bilmek istemezsin
Almanya gibi yerde olmanın zevkini çıkar
İşin varsa onla meşgul ol yoksa bul çalış
Ben ilaçların yan etkisiyle psikoz arasında sıkıştım annem babam ölünce ne olucağımı düşünüyorum evlenemiyorum işsizim atak geçirirsem o vaziyette kalırım yalnızken
Türkiyedeki hastanelerde para tuzağı özelse eğer yattığın ilacı evdede alırsın
Aldığın ilaç zaten dopamini kısıtlıyor nasıl mutlu olursunki ben yerinde olsam ilaç filan almam depresyon nedirki yaşa gitsin vücuduna yazık etme ilaç alarak

Özür dilerim hastalıkların bölümünde psikozu görmemiştim geçmiş olsun

birsey deyil. doktorum dalgalanma yasiyacagimi söyledi. bu nedemek oluyor birisi anlata bilir mi?

@okan1993 Selam ben bipolarım, yıllardır da depresyondayım, abilify iğne kullanıyorum. İlaçlar mani olmamı engellesede depresyondan çıkaramıyor, öyle bir tezat durum..

Arkadaşım sana tavsiyem ilaçları değiştirebilirsin ama sakın bırakma daha da kötüsünü görmek istemezsin. Tecrübeyle sabit ben de hafif depresyonla başlamıştı sonra bak ki neredeyim.. Doktor araştırması yap maddiyatın iyiyse özel proflar var İstanbul'da, tabi ilaç verip deneyecekler fakat bu böyle sihirli bişey yok deneye deneye doğru ilacı en kisa sürede bulman dileğiyle, sağlıcakla kal.

okan1993
Depresyon hastalarında antidepresan çok dikkatle kullanılmalıdır, doz ayarlaması özenle yapılmalıdır aksi halde fazla dozda maniye kayma görülebilir.

Born2die

istanbulda tedavi oldum zaten. cok para ödedik. professorun ismini buraya yazmam dogru olurmu bilmiyorum

Ben 2019un parasıyla 21 güne 20.000tl ödedim 6.000 dolar yapıyodu o zaman ,ikincide erenköy devlete yatırdılar aynı tedavi bedava sadece odalar üç kişilik yemek odaya gelmiyor felan sende düşün para boşa gitmesin
Üçüncü defa polisler götürdü yatmadan iğneyi yaptı gönderdiler aynı şey psikozdan zamanla çıktım

Elimden gelse ölüm orucuyla ölmeyi düşünüyorum hem şizofreni olmak hem türkiyede olmak bir süre sonra anne babasız olma düşüncesi beni çıldırtıyor

Onun sebebi psikoz ilacıdır hepsi hemen hemen aynı etkiye sahip Bi sor hocana antipsikoz ilaçları çekilmez değiş bence bana değişmiyor lar ama sen Bi yolunu bulursun belki

Herkese selam white wolf spirit i gören olursa bana ulaşmasını beklediğimi iletebilir mi sanırım maskesini düşürdükten sonra artık bazı konularda ahkam kesemiyor onu da anlıyorum kendini olmadığı bir şekilde tanıtıp bilgi sahibi olmadığı konularda ahkam kesmek sanırım hayata tutunma yolu 🤣

Öncelikle geçmiş olsun, ilaçlarını sakın kafana göre bırakma daha kötü olursun. Eğer durumdan memnun değilsen doktoruna danışmalısın mutlaka, başka ilaçlar verebilir. Senin ilaçlarla ilgili geri dönüşlerin çok önemli, bizim de kullandığımız ilaçlar zaman içerisinde çok değişti. En doğru kombinasyonu zamanla bulunuyor.

Psikotik depresyon namı diğer majör depresyon depresyonda zirvedir .

Üst Alt