Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik derpresyon hastasıyım. 2022 maaşı alabilir miyim?

zynl16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba 6 yıldır psikotik derpesyon tedavisi görüyorum şuan 21 yaşındayım maaş alma hakkım var mı?
rapor alırsam özürlülük oranı yüzde kaç verirler

şikayetlerin neler hangı ılacları kullanıyon. evde kac kısı kalıyorsunuz gelırınız ne kac sıgortalı var bunlar onemlı ona gore baglıyorlarmıs.

2022 maaşı almam mümkün mü

merhaba ben psikotik depresyon hastasıyım 2022 maaşı alabilirmiyim 2.si biraz araştırma yaptım gss prim ödeyenlerin 2022 maaşı alamayacağına dair bazı yazılar okudum(doktorumla konuştum bir ihtimal %40 rapor alabilirsin dedi eğer raporu aldıktan sonra gss olayı sorun olursa ne yapmam gerek)

% 40 ve üzeri alırsanız, vede sigortalı çalışan değilseniz başvurunuzu yapın. Size düşen gelirin 243,43 TL'yi geçmemesi gerekir. 2022 almayı hakederseniz otomatik olarak GSS'ye geçirilirsiniz..

gss olayından kastım şuan gss kapsamından yararlanıyor olmam sizce bir sorun olurmu maaş almamla ilgili

Üst Alt