Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik özellikli ağır depresyon rapor oranı ve malülen emeklilik şartları nedir?

Lizardking

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2017 senesinde psikotik ağır depresif nöbet 15 gun hastaneden yattım,taşıdığım için epikrizi alamiyorum.tasindigim yerde aynı 1 2 senden beri tedavi psikotik ağır depresyon,unipolar depresyon.olac kullanıyorum bazen doz arttiriliyo.calisamiyorum en fazla 3 ay sürdü.bu durumda ben rapor alırmıyım?kaç olur?engelli yada emeklilik olurmu?ödemem günüm var.nasil bir yol izlemeliyim?
2022 yada malulen emekli şartları olurmu?günüm primim var.

Yaaa vallahi arkadaşım yanlış bilmiyorsam psikotik depresyon ağır bir rahatsızlık. Olabilirsiniz gibi geliyor sizi yanıltmış olmayayım bende şizofreni hastasıyım rahatsızlığım bu bu rahatsızlıktan malulen emekli oldum.

Sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamanda.Umutsuz ve karamsar olmayın en olmadık en sıkışık anlarda Allah yardım eder.Bol şanslar.

Birden çok rahatsızlığı olan kendi işini yapamayan kişi için ağır engelli raporu?

2 diz protez,180 derecede 70 (90 derece oturunca ayaklarin normal derrcesidir)derece kıvrılıyor,kambur kemik erimesi,kronik şeker,kronik tansiyon ben banyo ,yaptiriroyorum,disarda ben gezdiriyorum,ev işi yapamıyor,tuvalete kendi gidiyor.gecmis hastalıklar,rahim kanseri ameliyatı(alindi),hepatit c 3 sene tedavi sıfırlandı,10 16 sene kortizon tedavisi,goz katarakt operasyonu,3 4 sene insulin kullandı yakın zaman da bıraktı.yas 65.Rapor orani kaç olur ve agir engelli alırmıyım.tesekkurler...

ben o tanıdan yüzde 40 aldım

yineleyen depresyon psikotik ağır depresif nöbet.8UNİPOLAR DEPRESYON.
YÜZDE 40 ALDIM.

Psikotik ağır depresyon rapor orani (lütfen bilenler cevaplasin)

38 yaş 3 senedir tedavi,psikotik ağır depresyon 15 gün hastane yarış 2017 epikrizim yok başka ile tasindim.2017 den sonra 2 kez acil servis,bazen tek bazen 3 ilaç kullanıyorum.tansiyonumda var kesin yüksek çıkıyor başka bisey varmı yokmu bilmiyorum.yuzde kaç rapor alırım, %60alan arkadaşlar varmı?

ben en son doktora gıttıgımde benım ılacı degıstırdı ısyerıne vermek ıcın rapor ıstedıgımde depresif nöbet yazıyodu normalde benım tanı sızofrenı. Depresif nobet farklı bısey degıl herhalde.

Aydoga

Şimdiki işbası kagıtlarıdna bende orta depresıf nobet yazıyor bende arastırdım farklı bı hastalık.Mesela sızofrenıde f 29 ıken sımdı f 32 lı bısı oldu Zaten bende ses duyma hayalı arkadaslıklar felan yoktu sanırım tanıda degısmıs olabılır cunku tanı kondugundan berı tek bır sıkayetım olmadı bıde bırtane hapla ıdare edebılıyorum ıgne felanda vurulmuyorum işimdede çalışabılıyorum.Doktora henuz sormadım ama 1 ay sonra gıttıgımde sorucam

unipolar depresyon 1 yıllık tedaviden sonra yüzde 40 veriliyor

ben f33.2 tanısıyla %40 aldım.

vallahi iyi vermişler ben alamadım psikotik depresyondan ama atipik psikoz raporum var

Üst Alt