Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikotik teşhisi ile tedavi görmeme rağmen rapor verilmedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
29
Reaksiyonlar
0
merabalar

geçen ay bakırkoy mazhar osman ruh ve sınır hastanesıne heyet ıcın basvvurmusdum onlar da benı psıkolojı lavaratuvarına randevu al önce dedı. aldım roshach murekkep testine girdim. 3 gün sora doktora gıttım doktor murekkep testin normala yakın cıkmıs sana özurlu raporu vermezler dedi.

ben 3 senedır psıkıyatrı ılacı iciorum bı test mı benım saglam olduguuma karar verıyor. tam bir sacmalık

ayrıca baska hastaneye gıt burdan negatif sonuc alırsan baska yerde de cıkaramazsın dedi. acaba ugrasmak mı istemedi yoksa haklımı anlamadım ama 2 senedırde o hastaneye gıdıp gelıorum. ilaç kayıtlarım var.

psıkozlara en az yuzde 40 verılıyo dıye bılıyorum. neyse napmam lazımmm sizce

2 senedir orda kaydın varsa ve orası bile vermediyse diğer hastanelerinde vermesi zor ihtimal. sonuçta senin durumunu en iyi orası bilir. heleki psikiyatri konusunda önde gelen hastanelerden birisi.

bence doktor ugrasmak istemedi.ilk basvurumdada benı yanıltmaya calısdı.bu arada rapor icin ücret talep edılıyormu

arkadaslar yorumlarınızı beklıorum bu arada raporlar ücretlımı bunuda bılmıyorum

sana engelli raporu vermesi doktora ektra bir iş yükü getirmiyorki. sen olsanda olmasanda doktor o gün heyete giriyor zaten. ve de sana yüzde kaç vereceği ile onun iş yükü arasında bi bağlantı yok. yani sana % 40 üstü vermesinin ona bir zararı yok, % 40 altında vermeninde bir karı yok. uğraşmak istememesi gibi bir durum oldunu sanmıyorum. ha öyle bile olsa elden ne gelir ki? ama için rahat etmiyorsa başka hastaneye başvurabilirsin. ücret konusundan emin değilim.

öle ama cok gönulsuz davranıyor sankı cepınden para cıkıcak gibiydı.kagıda bakdı sana burada vermezler dedi baska hastaneye gıt felan .ben p.tesi aynı hastaneden baska bı doktora randevu aldım bıde ona danısıcam.

maalesef o konuda haklısın. çok gönülsüz ve soğuk davranır doktorların büyük çoğunluğu. sanki başına silah dayayıp zorla doktorluk yaptırıyorsun gibi davranırlar. ama işin kötü tarafıda senin bundan sonraki geleceğini çok etkileyecek bir kararda yine onun elinde.

3 Senedir aynı doktoramı tedavi oluyorsunuz?
Tedavi olduğunuz doktorunuza bu durumdan bahseettinizmi yoksa bunları söyleyen tedavi olduğunuz doktormu.
Bence doktor sizinle uğraşmak istememiş .Çünki psikoz hastalığına sahip olanlara en az E veriliyor bu senin hakkın ama tam teşhisin nedir bilemiyorum.

hep gittigim doktor izne cıkmıs baska bır doktordu kıl bı tipi vardı

mistir_spak;

Bence kendi doktorunu bekle ve bu konuda ondan yardım al.

arkadaşım epikıriz raporu al bakırköyden yani tedavi oldugun hastaneden sonra heyete gir başka hastaneden epikıriz rapoırlarını gösterirsin benim hastalıgım bu dersin verirler rapor sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt