Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz atağından sonra duyguları hissedememek?

anhedoni

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
İlk psikoz atağımdan beri duygularımı hissetmiyorum.
Arkadaşlarıma karşı eski bağı hissetmiyorum, filmlerde-dizilerde hiçbir duygu hissetmiyorum, hayata karşı hiçbir şey hissetmiyorum, o dönemden beri hiç aşık olmadım, öfkeyi,kaygıyı,heyecanı,hırsı,keyfi.. kısacası eskiden hissettiğim hiçbir şeyi hissedemiyorum. Ben kullandiğim ilaçtan zannediyordum ama değilmiş.

Aynı durumda olan var mı?

@anhedoni,
Merhaba ben de siteye bugün kaydoldum. Atipik psikoz veya bipolar tanilariyla tedavi görüyorum. Ben aşık olduktan sonra 2. Atagi geçirince aşık olduğum ve yoğun duygu hissettigim kıza karşı hiçbir şey hissetmiyordum. Bir süre de böle devam etti. Sonrasında ayrıldık zaten. Diyeceğim, böyle durumlar oluyor yalnız degilsin.

@MusT4nG,
Cevabın için teşekkür ederim. Senin için bu durum geçti mi peki?
Ben yaklaşık 7 yıldır böyleyim ve bu çook can sıkıcı.

@anhedoni,

Son aşık oldugum kişiden beri evet tekrar aşık olamadim benimde 7 seneyi geçti. Eskiden çok film dizi izlerdim. Onları da izlemiyorum artık. İzleyesim gelmiyor. TV zaten pek takip etmiyorum. Hayat sosyal medya ve maçlar içinde geciyor ama çok monoton tabi. İlaçlarla bole oluyor.

Üst Alt